Vi använder cookies.

010 410 73 70

Yarrah Organic Dog Chicken Paté

Ekologisk hundmat Mer info

249 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Yarrah Organic Chicken Paté är ett mycket välsmakande våtfoder med kyckling i en läcker paté. Fodret tillverkas av de finaste ekologiska råvarorna, vilka varsamt tillagats för att bevara alla naturliga smaker och näringsämnen. Receptet innehåller även spirulina som hjälper matsmältningen och alger som håller päls och hud i topptrim. Båda är dessutom utmärkta källor till vitaminer, mineraler och essentiella aminosyror.

Med Yarrah ger du din hund ett gott och nyttigt foder som stödjer god djurhållning och ekologisk odling.


Om Yarrah
Yarrah är ett Holländskt företag som tillverkar ekologiskt hundfoder och kattmat. Deras hjärtefråga är djurens välbefinnande och en god djurhållning. Därför tillverkas Yarrahs produkter i största möjliga utsträckning av ekologiska råvaror, i enlighet med EUs regler för ekologiska produkter. De är dessutom KRAV-märkta! 


Yarrah tillsätter inga kemiska färgämnen, smakämnen eller artificiella konserveringsmedel. Våtfodret får lång hållbarhet tack vare precisa temperaturer vid tillverkningen. Detta försäkrar att alla värdefulla vitaminer och mineraler bibehålls under produktionen.

Innehåller

Ekologiskt Kött och animaliska biprodukter
Ekologiskt spannmål
Mineraler
Ekologiska alger

Näringsdeklaration

Protein 9,5%
Fett 5,5%
Växttråd 0,5%
Vatten 82%
Aska 2%

Vill du veta mer om Yarrah Organic Dog Chicken Paté

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner