Vi använder cookies.

010 410 73 70

Yarrah Organic Cat Fish Paté

Ekologisk kattmat Mer info

249 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Yarrah Organic Cat Food Fish Paté är ett mycket välsmakande våtfoder med de finaste ekologiska råvarorna och MSC-märkt fisk, vilka varsamt tillagats för att bevara alla naturliga smaker och näringsämnen. Receptet innehåller spirulina och alger vilket ger en optimal hud- och pälskvalité i kombination med ett starkt immunförsvar.

Med Yarrah ger du din katt ett gott och nyttigt foder som stödjer god djurhållning och ekologisk odling.


Om Yarrah
Yarrah är ett Holländskt företag som tillverkar ekologisk hund- och kattmat. Deras hjärtefråga är djurens välbefinnande och en god djurhållning. Därför tillverkas Yarrahs produkter i största möjliga utsträckning av ekologiska råvaror, i enlighet med EUs regler för ekologiska produkter. De är dessutom KRAV-märkta!

Yarrah har medvetet valt att istället för vanlig ekologisk fisk använda sig av den ännu lite bättre MSC-märkta fisken. MSC (Marine Stewardship Council) är en internationell organisation som garanterar ett hållbart fiske där fiskbeståndet bevaras i kombination med så liten påverkan på miljön som möjligt. Mer om MSC kan du se HÄR!

Yarrah tillsätter inga kemiska färgämnen, smakämnen eller artificiella konserveringsmedel. Våtfodret får lång hållbarhet tack vare precisa temperaturer vid tillverkningen. Detta försäkrar att alla värdefulla vitaminer och mineraler bibehålls under produktionen.

Innehåller

Ekologiskt kött och köttbiprodukter
Fisk och fiskderivat
Grönsaker
Derivat av vegetabiliskt ursprung
Mineraler
Alger

Näringsdeklaration

Protein 10%
Fett 4,5%
Växttråd 0,4%
Vatten 80%
Aska 2%
Kalcium 0,3%
Fosfor 0,25%
Vitamin A 30 000 IE/kg
Vitamin D 500 IE/kg
VitaminE 10 mg/kg

Vill du veta mer om Yarrah Organic Cat Fish Paté

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner