Vi använder cookies.

010 410 73 70

Yarrah Organic Cat Fish Chunks Grain Free

Ekologisk kattmat Mer info

149 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Yarrah Cat Organic Fish Chunks är ett mycket välsmakande våtfoder med möra bitar av MSC-godkänd fisk, vilket varsamt tillagats för att bevara alla naturliga smaker och näringsämnen. Receptet är spannmålsfritt och innehåller spirulina som stödjer immunförsvaret och ger en hög koncentration av vitamin B12, mineraler så som kalcium, järn, zink, magnesium och kalium.

Med Yarrah ger du din katt ett gott och nyttigt foder som stödjer god djurhållning och en hållbar miljö.

Om Yarrah
Yarrah är ett Holländskt företag som tillverkar ekologisk hund- och kattmat. Deras hjärtefråga är djurens välbefinnande och en god djurhållning. Därför tillverkas Yarrahs produkter i största möjliga utsträckning av ekologiska råvaror, i enlighet med EUs regler för ekologiska produkter. De är dessutom KRAV-märkta!

Yarrah har medvetet valt att istället för vanlig ekologisk fisk använda sig av den ännu lite bättre MSC-märkta fisken. MSC (Marine Stewardship Council) är en internationell organisation som garanterar ett hållbart fiske där fiskbeståndet bevaras i kombination med så liten påverkan på miljön som möjligt. Mer om MSC kan du se HÄR!

Yarrah tillsätter inga kemiska färgämnen, smakämnen eller artificiella konserveringsmedel. Våtfodret får lång hållbarhet tack vare precisa temperaturer vid tillverkningen. Detta försäkrar att alla värdefulla vitaminer och mineraler bibehålls under produktionen.

Innehåller

Ekologiskt kött och köttbiprodukter
MSC - fisk och fiskbiprodukter
Ekologiska ägg och äggbiprodukter
Ekologiska alger
Mineraler

Näringsdeklaration

Protein 9,5%
Fett 4,5%
Växttråd 0,4%
Vatten 81%
Aska 2%
Kalcium 3,6%
Fosfor 3,1%
Vitamin A 30 000 IE/kg
Vitamin D 500 IE/kg
VitaminE 10 mg/kg

Vill du veta mer om Yarrah Organic Cat Fish Chunks Grain Free

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner