Vi använder cookies.

010 410 73 70

Yarrah Organic Cat Beef & Chicken Paté Grain Free

Yarrah Organic Cat Beef & Chicken Paté Grain Free är ett mycket välsmakande våtfoder med naturliga och ekologiska ingredienser, vilka är varsamt tillagade för att behålla smak och näring. Receptet är 100% spannmålsfritt. Mer info

149 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Yarrah Organic Cat Beef & Chicken Paté Grain Free är ett välsmakande foder med kyckling och nöt. Fodret består av en läcker paté med kyckling- och nöt samt tillsatt cikoria, passar för alla katter. Fodret är helt spannmålsfritt och utan tillsattser. Endast de mest smältbara proteinkällorna har valts noggrant för att säkerställa att din katt får i sig precis vad den behöver.

Om Yarrah
Yarrah är ett företag i Holland som tillverkar ekologiskt och organiskt hund- och kattfoder. I största utsträckning är fodret tillverkat på ekologiska råvaror, i enlighet med EUs regler för ekonomiska produkter. Dessutom är fodret KRAV-märkt! Ger du Yarrah till din hund eller katt stöttar du god djurhållning, välbefinnande och ekologisk odling.

Utfodring

Se detaljerad fodergiva på förpackningen.

Användning

  • Ett ekologiskt och spannmålsfritt våtfoder för alla katter.

Vill du veta mer om Yarrah Organic Cat Beef & Chicken Paté Grain Free

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner