Vi använder cookies.

010 410 73 70

Whimzees Veggie Sausage Påse

Whimzees Veggie Sausage är lättsmälta vegetabiliska tuggben som kan reducera förekomsten av plack och tandsten mekaniskt när hunden tuggar. Mer info

129 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Whimzees tuggben innehåller naturliga, funktionella ingredienser och innehåller inga konstgjorda tillsatser, färger, aromämnen, konserveringsmedel, GMO, gluten eller kött. Man har tillsatt kryddnejlikolja som ger en karaktäristisk doft. Kryddnejlikolja används ofta i tandvårdsprodukter eftersom den har antimikrobiella och antiseptiska egenskaper och den är rik på mineraler som kalcium, järn, fosfor, kalium, vitamin A och vitamin C.

Tuggbenen har även tillsatts kalcium, som tillsammans med den speciella tillverkningstekniken ger tuggbenen de utmärkande vita prickarna. Dessutom har de ett högt fiberinnehåll och ett lågt innehåll av kalorier och socker. Råvarorna i Whimzees är godkända för humant bruk. Tuggbenen finns i 4 olika storlekar (endast small och large i påse, resterande storlekar säljes en och en) för att passa de flesta hundar. Hitta den storlek och ben som passar just er och er hund.

Utfodringsinstruktioner

Vi rekommenderar ett tuggben i rätt storlek per dag
Inte lämpligt för hundar under 9 månader
Storlek Längd Passar hundar som väger
Small 12 cm (15 g) 7 - 12 kg
Large 18 cm (60 g) 18 - 27 kg

Vill du veta mer om Whimzees Veggie Sausage Påse

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner