Vi använder cookies.

010 410 73 70

VetCarePlus Weight Management Formula

VetCarePlus Weight Management Formula är ett specialfoder för viktkontroll hos kaniner, baserat på timotejhö och alfalfa. Mer info

159 kr
Beställningsvara. Längre leveranstid kan förekomma. Leveransen skickas först när alla varor i ordern finns i lager.
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

VetCarePlus Weight Management Formula är ett foder baserat på timotejhö och alfalfa. Helt fritt från vete och gluten. Ger en näringsmässig, komplett och balanserad diet. Har ett superhögt råfiberinnehåll på hela 34% samt 12% protein, och ett mycket lågt energiinnehåll. Fodret innehåller grönt te för att stimulera metabolismen och främja ämnesomsättningen, samt bockhornsklöver ökar smakligheten och bidrar till att reducera fettdepåerna. Inget behov av begränsat intag, även om viktminskningen behöver följas upp. Man har även tillsatt linfrö för frisk hud och blank päls. Innehåller även tranbär och blåbär (källor till naturliga antioxidanter). En näringsrik, komplett och balanserad, daglig diet för kaniner av alla raser.

Fodret är rikt på ”långa fibrer” vilket bidrar till ett längre ätbeteende samt nednötning av tänder, samt på naturliga antioxidanter. Förbättrar miljöberikning ur beteende aspekt.

Innehåller

Alfalfa stjälkar
Sojabönsskal
Torkat alfalfaproteinkoncentrat
Torkat grönt te 1%
Torkad bockhornsklöver
Kalciumkarbonat

Näringsdeklaration

Protein 12%
Fett 2,5%
Råfiber 34%
Råaska 7,5%
Kalcium 0,8%
Fosfor 0,4%
Natrium 0,3%
Energi 1189 kcal / 4975 kj per kg

Vill du veta mer om VetCarePlus Weight Management Formula

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner