Vi använder cookies.

010 410 73 70

VetCarePlus Urinary Tract Health Formula

VetCarePlus Urinary Tract Health Formula är ett specialfoder till kaniner med urinvägsproblem baserat på timotejhö. Helt fritt från vete och gluten. Mer info

189 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

VetCarePlus Urinary Tract Health Formula är ett foder baserat på timotejhö. Helt fritt från vete och gluten. Ger en näringsmässig, komplett och balanserad diet. Fodret stimulerar och ökar vätskeintaget. Har ett högt råfiberinnehåll på hela 28% samt låg kalciumhalt på 0,5%. Berikad med C-vitamin på hela 500mg/kg. Fodret innehåller även Echinacea som ökar immunförsvaret och motverkar infektioner och maskros (ett milt diuretikum som stimulerar njurfunktionen). Man har även tillsatt linfrö för frisk hud och blank päls. Innehåller även tranbär och blåbär (källor till naturliga antioxidanter). En näringsrik, komplett och balanserad, daglig diet för kaniner av alla raser (och livsstilar från 20 veckor +).

Fodret är rikt på ”långa fibrer” vilket bidrar till ett längre ätbeteende samt nednötning av tänder, samt på naturliga antioxidanter. Förbättrar miljöberikning ur beteende aspekt.

Innehåller

Timotejhö
Sojabönsmjöl
Ärtor
Havreflingor
Torkat alfalfa proteinkoncentrat
Linfrö 1,5%
Johannesbrödmjöl
Torkad echinacea 1%
Torkad maskrot 1%
Torkad nässla
Sojaolja
Torkade tranbär 0,25%
Torkade blåbär 0,25%
Klaciumkarbonat

Näringsdeklaration

Protein 14%
Fett 3,5%
Råfiber 28%
Råaska 7,5%
Kalcium 0,5%
Fosfor 0,4%

Vill du veta mer om VetCarePlus Urinary Tract Health Formula

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner