Vi använder cookies.

010 410 73 70

VetCarePlus Digestive Health Formula

VetCarePlus Digestive Health Formula är ett specialfoder till kaniner med matsmältningsbevären baserat på timotejhö och alfafa. Helt fritt från vete och gluten. Mer info

169 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

VetCarePlus Digestive Health Formula är en speciell kombination är timotejhö och alfafa. Helt fritt från vete och gluten. Ger en näringsmässig, komplett och balanserad diet. Detta foder har ett högt innehåll av naturlig prebiotika för att stärka matsmältningssystemet. Innehåller även pepparmynta (lindrar och lugnar matsmältningssystemet), fänkål (bidrar till att minska risken för ett uppsvullet matsmältningssystem), linfrö (för frisk hud och blank päls) samt kamomill (lindrar diarré och reducerar oro och stress). Lämplig för långvarig utfodring till kaniner som är misstänks ha matsmältningsstörningar. En näringsrik, komplett och balanserad, daglig diet för kaniner av alla raser (och livsstilar från 20 veckor +).

Fodret är rikt på ”långa fibrer” vilket bidrar till ett längre ätbeteende samt nednötning av tänder, samt på naturliga antioxidanter. Förbättrar miljöberikning ur beteende aspekt.

Innehåller

Alfalfa stjälkar
Timotejhö
Sojabönsskal
Ärtor
Torkat alfalfa proteinkoncentrat
Linfrö 1%
Johannesbrödmjöl
Torkad pepparmynta 1%
Sojabönsolja
Fänkålsfrö 0,5%
Torkad kamomill 0,5%
Havreflingor
Kalciumkarbonat

Näringsdeklaration

Protein 14%
Fett 3,5%
Råfiber 32%
Råaska 7,5%
Kalcium 0,8%
Fosfor 0,4%
Natrium 0,3%

Vill du veta mer om VetCarePlus Digestive Health Formula

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner