Vi använder cookies.

010 410 73 70

Versele-Laga Complete Rat & Mouse

Versele-Laga Complete Rat & Mouse är ett smakligt helfoder till råttor och möss. Mer info

219 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Versele-Laga Complete Rat & Mouse är ett komplett och välsmakande fullfoder för råttor och möss i form av extruderade pellets.

Sund mag- och tarmhälsa: Fodret innehåller prebiotika (FOS) vilket främjar en optimal matsmältning och en sund tarmflora. 

God tandhälsa: Tandproblem kan förekomma hos råttor och möss vilket ofta orsakas av en olämplig kost som inte ger tillräckligt tuggmotstånd. Gnagare behöver hela tiden slipa ner sina ständigt växande tänder. Tack vare Rat & Mouse Completes långa fibrer får djuret den nödvändiga tandmotionen.

Kyckling & fisk: De animaliska proteinerna i fodret kommer i huvudsak från kyckling och fisk. Kyckling har ett högt biologiskt värde, då det är rikt på essentiella aminosyror och är lättsmält. Fisk är en viktig källa till omega 3.

Motverkar hårbollar: Tack vare naturliga fibrer minskar risken att djuret får problem med magen på grund av hårbollar.

Odörkontroll: Ttillsatt yucca-extrakt, vilket binder ammoniak och andra komponenter som orsakar stark odör från djurets avföring.

Vacker päls: Tillsatsen av de essensiella fettsyrorna omega 3 och 6 ger en sund och vacker päls och hud. Balansen mellan fettsyrorna är noga avvägd.

Vitaminer: Rat & Mouse Complete har en mycket noggrann sammansatt blandning av vitaminer som främjar råttans hälsa och immunförsvar. Vitamin A är viktigt för syn, metabolism och förnyelsen av celler. Vitamin D3 ökar upptaget av kalicum och fosfor, vilket är nödvändigt för ett starkt skelett. Vitamin E och C är viktiga antioxidanter som skyddar kroppen från fria radikaler.

Innehåller

Spannmål
Vegetabiliska biprodukter
Grönsaker
Kött och animaliska biprodukter
Frukter
Oljor och fetter
Frön
Mineraler
Jäst
Ägg och äggbiprodukter
fruktooligosackarider
ringblomma
Druvkärnor
Yucca Schidigera
Rosmarin
Grönt te

Näringsdeklaration

Protein 15%
Fett 6%
Växttråd 4%
Aska 5%
Kalcium 0,6%
Fosfor 0,4%

Vill du veta mer om Versele-Laga Complete Rat & Mouse

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner