Vi använder cookies.

010 410 73 70

 

Vaisto Nöt-Gris-Kyckling 10kg (block)

Vaisto nöt-gris-kyckling 10kg (block) är ett komplett helfoder för vuxna hundar. Vaisto Grön passar perfekt som infasningsfoder (när du går över till färskfoder från torrfoder) samt till hundar med en långsamma ämnesomsättning. Har du en mindre hundras eller en äldre hund är detta det perfekta valet! Mer info

479 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Detta är ett komplett, helfoder från Mush. Kött, ben och organ från tre olika djur ger en god variation och många aminosyror och mineraler för den vuxna hunden. Vaisto grön är milt och gott och brukar älskas av kräsna hundar. Produkten är 100% naturlig och inga tillsatser, konserveringsämnen eller spannmål. Innehåller 6% ben och 6% lever.

Fodret kommer i en 10kgs låda om ca. 42 block á 240g som är enkla att tina och portionera. Fodret är råfryst vilket bevarar de naturliga näringsämnena.

Leveransinformation

Vi skickar våra frysleveranser måndag - onsdag för att vara säkra på att produkten kommer fram till dig innan helgen. Det tillkommer en fryshanteringskostnad om 39kr då det är dyrare att förvara, packa och skicka frysta produkter. OBS! Du måste köpa 2 x 10 kg för att vi ska kunna garantera kylan under transport. Du kan dock mixa bland de olika sorterna av 10kgs kartonger.

Utfodring

  • Rekomenderad daglig giva är 2% av hundens kroppsvikt.

Innehåller

Nötkreatur (kött, mage, hjärta, lunga, senor, brosk) 40%
Gris (kött, hjärta, lunga, lever, ben, brosk) 27%
Kyckling (kött, ben, magmuskler, lever, brosk) 23%
Grönsaker, frukter och oljor (broccoli, sallad, äpple, morot, kallpressad solrosolja, camelinaolja) 10%

Näringsdeklaration

ENERGI (KJ/KCAL) 873/209
PROTEIN (G) 14.9
FETT (G) 15.8
KALCIUM 0.5
FOSFOR 0.4
FUKT 65.3
RÅASKA 2.0
FIBER 1.4

Vill du veta mer om Vaisto Nöt-Gris-Kyckling 10kg (block)

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner