Vi använder cookies.

010 410 73 70

 

Vaisto Cat Kyckling-Gris Köttbullar

MUSH Vaisto Cat Kyckling-Gris Köttbullar är ett naturligt helfoder för din katt. Mer info

59 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

MUSH Vaisto Cat Kyckling-Gris Köttbullar är ett naturligt helfoder för din katt.
Inga konstigheter, bara ren, oprocessad rå mat.

Katten är ett rovdjur som är anpassad för att äta en kost som består av små bytesdjur – små energitäta måltider rika på protein och fett.

Maten baseras på kött som innehåller viktiga aminosyror, mineraler och vattenlösliga vitaminer; ben som är den huvudsakliga kalciumkällan och inälvor som är rika på A-vitamin, koppar och folsyra.

MUSH Vaisto kattmat ska vara så enkel som möjligt. Kött, inälvor och ben täcker nästan hela kattens näringsbehov, så vi har varit sparsamma med andra ingredienser. Havsalger och solrosolja fyller båda viktiga funktioner och ger katten bl.a. jod och E-vitamin.

Det ska inte bara vara enkelt att ge sina katter bra mat – man ska förstå vad maten innehåller och varför.

MUSH Vaisto CAT finns i tre olika alternativ, så att du kan ge din katt variation och olika smakupplevelser. MUSH Vaisto Cat gul (kyckling-nöt) är utvecklad för att svara mot också växande kattungars behov.

Ursprung
Råvarorna i MUSH Vaisto® CAT -produkterna är 100 % naturliga och kommer från finska familjegårdar. Vi använder inga tillsatser eller konserveringsämnen alls i tillverkningen av vår kattmat.

Leveransinformation
Du måste köpa minst 8 x 800 g påsar för att vi skall kunna bevara kylan under leveransen. Det går bra att blanda fritt mellan olika sorter av köttbullar av samma vikt. Vi skickar våra leveranser måndag - onsdag för att vara säkra på att produkten kommer fram till dig innan helgen.

Innehåller

Kyckling (muskelmage, hjärta, kött, lever) 52%
Gris (hjärta, kött, ben, njure, lunga, brosk) 46%
Kallpressad solrosolja
Havslever
Vikt från (kg) Vikt till (kg) Köttbullar/dag
0 2 2
2 3 3
3 4 4
4 5 5
5 6 6
6 7 7
7 8 8

Recensioner