Uppfödare

Att registrera sig som uppfödare hos Animail:  Vi behöver kopior på ditt stamregistreringsbevis, kopia på dina medlemskort i respektive varumärkes uppfödarklubb samt en fullmakt. Det går lika bra att posta som att faxa eller mejla scannade dokument. Om du nedan följer länken uppfödarrabatter finns även telefonnummer till respektive varumärke ifall du är intresserad av att gå med i deras uppfödarklubb.    

Att handla på hemsidan som registrerad uppfödare: På Animail.se ska dina rabatterade priser visas så fort du är registrerad i vår kundgrupp för uppfödare. Tyvärr kan inte riktigt alla rabatter visas som exempelvis stämpelkorten, vi hoppas dock kunna lösa det längre fram. Är du intresserad av särskilda uppfödarsäckar hänvisar vi än så länge till kundtjänst för att kunna göra en order. Förutom leverantörernas egna rabatter erbjuder Animail dessutom 10 % rabatt på stora delar av övriga sortimentet.

Att beställa valppaket eller kattungepaket: Självklart kan du beställa valppaket eller kattungepaket hos Animail, kontakta dock kundservice i god tid före önskad leverans. 

 >>Uppfödarrabatter och kontaktinformation för respektive varumärke

 

Notera att du behöver vara registrerad uppfödare och inloggad på ditt konto hos oss för att se dina rabatterade priser direkt.