Vi använder cookies.

010 410 73 70

 

TASTE Anka 9kg (block)

TASTE Anka är ett färskfoder som består av 100% anka från gårdarna Gårdsand och Stange i Norge. Fodret är förpackad i en frysta block som är berikade med vitaminer. Produkten är mycket smaklig och dina hundar kommer garanterat älska den. Mer info

499 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

TASTE ANKA är ett fryst block med kött & inälvor från anka från Norska gårdar. Alla produkter från Vom og Hundemat är inte värmebehandlade eller innehåller konserveringsmedel.

TASTE är en produktserie från den norska tillverkaren Vom och Hundemat som enbart innehåller kött från ett djurslag. Produkterna passar bra som tilläggsfoder till torrfoder eller som en del av en råfoderdiet. Samtliga produkter är berikade med vitaminer och går utmärkt att använda som helfoder exempelvis vid en eliminationsdiet.

Om du vill byta från torrfoder till Vom og Hundemat minska långsamt ner mängden torrfoder, och ersätt med Vom og Hundemat.

Näringsdeklaration

Protein 16 %
Fett 20 %
Kolhydrater 0 %
Torrhalt 40 %
Aska 5 %
Kalcium 1,6 %
Fosfor 0,9 %
Omsättningsbar energi 2440 kcal/kg

Vill du veta mer om TASTE Anka 9kg (block)

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner