Vi använder cookies.

010 410 73 70

SureFlap Duo Kattdörr med Microchip ID

Kattlucka med fyrvägslås som läser av kattens microchip. Med SureFlap Duo kan du ha specifika inställningar för varje katt och därför kunna begränsa vilka djur som kan gå ut genom luckan. Mer info

1 695 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Kattluckor med magnetnyckel i all ära, men den lilla nyckeln som fästes i halsbandet försvinner lätt. SureFlap kom på en smart lösning på problemet; nämligen en kattlucka som läser av kattens microchip istället. Denna gör att din katt alltid kommer in och ut ur huset även om den skulle råkat komma ur sitt halsband, samtidigt som obehöriga katter stängs ute. Helt enkelt en inbyggd hemnyckel!

Med SureFlap Duo kan du ha specifika inställningar för varje katt och därför kunna begränsa vilka djur som kan gå ut genom luckan. Med den vanliga SureFlapen så är luckan öppen för alla katter inifrån då luckan bara läser av när katten ska gå in. Med SureFlap Duo kan du välja vilka av husdjuren som har möjlighet att gå ut då den läser av chippet innan den öppnas inifrån också.

När katten sticker in huvudet i luckan läses kattens microchip av och luckan öppnas. Att ”lära” luckan vilka katter som den får släppa in är väldigt enkelt. Luckan kan dessutom komma ihåg upp till 32 olika katter.

SureFlap har ett fyrvägslås, vilket innebär att du kan välja mellan att:

  • Ha luckan öppen
  • Ha luckan låst
  • Låta katten komma ut, men inte in
  • Låta katten komma in, men inte ut

Luckan drivs med 4 stycken vanliga AA-batterier som håller i minst 6 månader. En liten lampa blinkar när batterierna är på väg att ta slut. En praktisk minnesfunktion gör att luckan kommer ihåg alla chipnummer även när du har bytt batterierna.

SureFlap kan monteras på alla sorters dörrar men för glasdörrar och dörr med metall i kan det krävas att du gör hålet för luckan större på ovansidan om luckan. Då behöver du även en så kallad monteringsadapter för att täppa igen det utökade hålet. För tjockare dörrar kan en förlängningstunnel behövas. 

Det är rekommenderat att du testar luckan och installerar din katts chip innan du sätter in luckan i dörren.

Yttermått: 21 x 21 cm

Utskärningshål: 16, 5 x 17,1 cm

 

Luckan kan läsa alla standardchip inom EU och UK

3 års garanti mot fabrikationsfel.

OBS!
Manualen som medföljer produkten finns endast på Engelska för tillfället.

Klicka här för att komma till den svenska manualen.

Mått: Invändigt mått: Luckans mått: Inbyggnadsdjup:
21 x 21 cm 16,6 x 17,2 cm 14,2 x 12 cm 3-60 mm

Recensioner