Vi använder cookies.

010 410 73 70

Selective Hamster 10 kg

En komplett och balanserad måltid för din kanin Mer info

1 255 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Supreme science Selective Rabbit tillverkas av högkvalitativa ingredienser, sammansatt för att ge en komplett och balanserad måltid för din kanin. Det är mycket viktigt för kaniner att deras foder innehåller en hög andel fiber eftersom de i det vilda lever på gräs vilket innehåller 20-25% fibrer. Selective Rabbit ligger på den övre gränsen med sina 25% fibrer eftersom det är vad kaninens matsmältning och munhygien mår bäst utav.

Med en god smak och högt fiberinnehåll är det här en diet som din kanin blir både frisk och glad utav samtidigt som det främjar den naturliga tandnötningen. Selective Rabbit innehåller goda naturliga ingredienser så som linfrön vilka är rika på Omega 3 och 6 och håller kaninens hud frisk och ger pälsen fin lyster. Maten innehåller också naturlig prebiotika som främjar goda bakterier i matsmältningssystemet. Alla ingredienser i fodret är ihopblandade och sedan pressade till likadana foderkulor vilket gör att kaninen får i sig alla näringsämnen i fodret då formen inte låter dem plocka ut vissa foderbitar och lämna andra så som de ofta gör om man matar dem med müsliblandningar.

En vuxen kanin har ett behov av ca 50-60 gram/dag av Supreme science Selective Rabbit kaninfoder.

Öppnad förpackning förvaras svalt och torrt.

Innehåller

Fullkornsvetemjöl
Sojabönsmjöl
korn
havre
Linfrö
Sojaolja
Mineraler
Metionin
Lysin
Salt

Näringsdeklaration

Protein 19%
Olja 5%
Fibrer 5%
Aska 5,5%
Vitamin A 15000 IU/kg
Vitamin D3 1500 IU/kg
Vitamin E 50 mg/kg

Vill du veta mer om Selective Hamster 10 kg

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner