Vi använder cookies.

010 410 73 70

Ruffwear Gnawt A Stick™

Ruffwear Gnawt A Stick™ är en högkvalitativ leksak tillverkad i naturlig latexgummi. Leksaken är flytande och det speciella med Gnawt-a-Stick™ är att den ställer sig i en speciell vinkel i vattnet. En rolig, tålig och spännande leksak för hunden. Mer info

199 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Gnawt-a-Stick™ är en flytande leksak av hög kvalité tillverkad av naturlig latexgummi. Tack vare dess starka lysande färger och den lätt för hunden att finna oavsett om den befinner sig i högt gräs eller vatten. Det speciella med Gnawt-a-Stick™ är att den i vatten ställer sig i en speciell vinkel, detta gör det enkelt för hunden att se och att fånga.

Leksaken studsar oregelbundet vilket gör den extra spännande och kul. Formen påminner om en pinne och vi vet alla hur farligt det kan vara för hundar att leka med pinnar, erbjud istället hunden Gnawt-a-Stick™ och låt på så vis hunden leka riskfritt. Finns i tre olika färger.

Ha alltid din hund under uppsikt när den leker med leksaker. Denna är inte till för att ligga och tuggas på. När ni lekt klart bör leksaken tas bort från hunden.

Vill du veta mer om Ruffwear Gnawt A Stick™

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner