Vi använder cookies.

010 410 73 70

Ruffwear Front Range™ Harness

Ruffwear Front Range™ Harness är den slittåliga vardagsselen som är designad för äventyr Lätt att sätta på och bekväm för hunden att bära. Anpassningsbar passform med fyra punkter för justering möjliggör full rörelseomfattning och perfekt passform. Mer info

499 kr
Tillfälligt slut. Ring eller maila oss för mer info!

Egenskaper

Ruffwear Front Range™ Harness är en vardagssele som är lätt att sätta på och bekväm för hunden att bära. Selen är utrustad med två kopplingspunkter. En V-ring i aluminium centrerad på hundens rygg för dagliga promenader. Man har förstärkt bandet vid hundens bröstkorg för att minska på drag och erbjuda extra kontroll. ID-fickan håller märkena/taggarna tysta och lättillgängliga.

Anpassningsbar passform med fyra punkter för justering möjliggör full rörelseomfattnin och perfekt passform. Selen är vadderad kring bröstkorg och magpanel i extra slitstarkt material. Detta är vardagsselen som är designad och redo för äventyr!

Användning

  • Finns i flera färger i stolekarna XS-L/XL.
  • Säker, slitstark och stödjande vardagssele.
  • Fyra justeringspunkter för perfekt och säker passform.
Storlek Bröstmått
XX-Small 33-43 cm
X-Small 43-56 cm
Small 56-69 cm
Medium 69-81 cm
Large/X-Large 81-107 cm

Storleksguide för halsband, kragar, täcken och västar

  1. Rygglängd, mäts från manken till svansroten. Det är viktigt att hunden står i grundställning med rak rygg. Tänk på att visa plagg inte är gjorda för att gå hela vägen ner till svansroten.
  2. Halsomkrets, mäts där halsen är som tjockast närmast bröstet.
  3. Bröstomkrets, mäts runt hundens bröstkorg där den är som bredast precis bakom frambenen.
  4. Midjemått, mät runt hudens midja där den är som smalast framför bakbenen.
  5. Frambenets längd, mät på insidan från bröstkorgen ner till fotleden.
  6. Bakbenets längd, mät längs bakbenets innerkant ner till hasorna.

Om du köper ett vanligt hundhalsband tänk på att du skall få in ca två fingrar mellan halsen och halsbandet för att det skall sitta bekvämt.

Om du köper en overall eller ett täcke tänk på att hunden måste ha lite extra utrymme. För små hundar lägg därför till ca 5 centimeter i bröstomkrets och ca 10 cm för större hundar för att plagget skall sitta skönt. Om hunden har tjock eller lång päls behövs ytterligare utrymme.

Vill du veta mer om Ruffwear Front Range™ Harness

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner