Vi använder cookies.

010 410 73 70

Reflexspray Horse & Pets

Reflexsspray som ökar synligheten i mörkret. Specialanpassad för att fungera på päls. Mer info

349 kr
Tillfälligt slut. Ring eller maila oss för mer info!

Albedo100 Horse and Pets är en spray med reflekterande egenskaper avsedd för päls. Sprayen har en ljusgrå nyans som kan uppfattas som färglös, men är ljusreflekterande vid belysning. Den reflekterande effekten är perfekt för kvällspromenaden med din hund, ridturen, vid jakt eller löparrundan. Öka din och ditt djurs synlighet och säkerhet i trafiken genom att spraya t.ex. svansen eller benen på din hund eller häst.

Sprayen get ett tunt ytskikt som är starkt reflekterande i mörker, när den belyses från t.ex. en bil. Sprayen tvättas lätt bort med schampo eller tvål och vatten, och påverkar inte pälsen.

Vid kraftig nötning kan du spraya igen för att återfå full effekt.Om djuret har tjock päls rekommenderas att du sprayar på längre avstånd och i längre tid. Sprayen kan sitta kvar i upp till en vecka efter applicerandet, men nöts bort.Komplettera med mer spray för att återfå full effekt. Bäst synlighet fås på kroppsdelar som är i rörelse. På djur är fram- bakben och svans det optimala.

 

Så använder du reflexssprayen
1) Spraya i välventilerade utrymmen, skaka sprayburken +1 minut (minst 20 sekunder efter att kulan lossnat). Upprepa under användningen.

2) Spraya därefter omedelbart på 30 cm avstånd i tunna lager och med jämna svepande rörelser. Håll burken upprätt när du sprayar.

3)Lufttorkar på bara några minuter vid + 20C. Rengör ventilen efter användning genom att spraya upp och ner i 1-2 sekunder.

 

Obs! Spraya inte Horse and Pets i djurets ansikte. Rikta munstycket bort från djurets ansikte när du sprayar.


Vill du veta mer om Reflexspray Horse & Pets

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner