Vi använder cookies.

010 410 73 70

 

Real Complete Hund

Real Complete är ett komplett färskfoder som passar alla hundar, även de mindre aktiva hundarna. Mer info

20 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Real Complete är ett komplett färskfoder som passar alla hundar, även de mindre aktiva hundarna.

Kyckling är den huvudsakliga proteinkällan. Förutom kyckling, får hunden också ett brett spektra av köttprodukter, som vom och innanmäte från nöt och gris med alla viktiga vitaminer och mineraler.

Vi rekommenderar att du ger din hund mat på oregelbundna tider och varierar mellan våra olika foder för att efterlikna en hund som lever i skogen och hittar sin egen mat. Det skedde oregelbundet och varierat. Din hund mår bäst av att få 2 % av sin vikt (den vikt hunden ska ha) per dag uppdelat på två tillfällen.

Exempel
Du har en hund som väger/ska väga 10 kg vilket betyder att när den ska ha 2 % av sin vikt dvs 200 gram per dag. Ett förslag från oss är att du ger hunden 100 gram på morgonen och 100 gram på kvällen.

Om det är varmt ute föreslår vi att du blandar ut fodret med lite vatten eftersom hundar som äter färskfoder inte dricker lika mycket som hundar som äter torrfoder.

För att presentera färskfoder av absolut högsta kvalité fryses det färska fodret ner snabbt i frystunnlar och levereras i frysbilar ut till dina butiker. Köttet är aldrig upphettat eller processat. En tinad och öppnad förpackning förvaras i 3-4 dagar i kylskåp.

Leveransinformation

Du måste köpa minst 10 kg vilket motsvarar 25 korvar för att vi skall kunna bevara kylan under leveransen. Du kan blanda korvar av samma vikt. Vi skickar våra leveranser måndag - onsdag för att vara säkra på att produkten kommer fram till dig innan helgen.

Innehåller

Kyckling
Innanmäte från nöt och gris
Nötvom
Kokt ris
Vitaminer
Mineraler

Vill du veta mer om Real Complete Hund

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner