Vi använder cookies.

010 410 73 70

 

Real Basic Hund

Real Basic är ett färskfoder med ingredienser som kyckling, gris, nöt och vom. Det unika med Basic är att det även innehåller blodpulver som är väldigt proteinrikt, samt morot istället för ris. Detta gör Basic till sitt egna första spannmålsfria hundfoder. Mer info

19 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Blodpulver är väldigt hälsosamt och många hundar tycker även att det är mycket gott med detta pulver. Fodret är lite mörkare i färgen och ska även smaka godare enligt hundarna.

När vi går tillbaka i tiden då hundar levde i det vilda var deras primära föda kött. Fler och fler börjar idag ge sina hundar färskt kött. Real färskfoder säljs i en smidig förpackning och ger hunden allt den behöver, bara att tina och servera.

När du utfodrar din hund med färsk kött kommer du snabbt se fördelar som mera energi, finare hud och päls samt mindre och hårdare avföring.

Utfodring

För normalaktiva hundar utfodra med 2% av hundens kroppsvikt per dag. Varje hund är dock unik och och utfodringsmängden beror på olika faktorer som ålder och aktivitet.

Ge gärna hunden mat två gånger om dagen och gärna vid oregelbundna tider. Precis som om den skulle leva vilt så får den mat oregelbundet.

Innehåller

Kyckling
Gris
Nöt
Nötmage
Morot
Ägg
Lever
Blodpulver
Vitamin/Mineralmix

Näringsdeklaration

Torrsubstans 30-32%
Aska 2.5%
Fett 13%
Protein 14%
Kalcium 0.6%
Fosfor 0.4%
Vattenhalt 70%
Energi ca 180 kcal/753 kJ per 100 g

Vill du veta mer om Real Basic Hund

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner