Vi använder cookies.

010 410 73 70

Satiety small dog ssd30

Vi har en Dvärgschnauzertik som nu är 9,5 år. Som unghund vägde hon 7 kg. Vi lät ta bort hennes äggstockar när hon var 8 år i förebyggande syfte för att förhindra ev inflammationer. Hon vägde då 7,5 kg. Efter denna operation har hon som väntat ökat i vikt till 9,3 kg. Därför har vi av Evidensia rekommenderats att använda Satiety Small. Vi började v 38 med 50 gr två ggr om dagen. V 40 vägde hon 9,1 kg och nu v 41 8,9 kg.
Vi undrar om vi skall fortsätta på samma sätt tills hon nått ca 7 kg. Kan man i fortsättningen använda denna mat som hunden tycker om eller skall vi återgå till den tidigare maten som är Acana Light & Fit från Animail. Innan fick hon Orijen Dog Adult som hon ätit från valp till 8 år som hon också gillar (hon gillar all mar vi ger henne)
Mvh
Familjen Aldenbratt i Lindome

Ella svarar

Hejsan! Det är svårt att avgöra på distans vad som är bäst för just din hund, och det är ju viktigt att det blir rätt så att man inte råkar banta hunden för snabbt eller liknande, så jag skulle rekommendera dig att kolla med din egen veterinär hur mycket du ska ge, och sedan även om/när du ska byta till ett annat foder :)

Taggar

Royal Canin/Hundfoder Royal Canin/Kattfoder Hund/Övervikt Hund/Hundfoder Hund/Veterinärfoder Veterinary Diets Dog Weight Management Satiety Royal Canin Hund

Fler frågor och svar om Veterinary Diets Dog Weight Management Satiety

10% rabatt