Vi använder cookies.

010 410 73 70

Professionell rådgivning

Animail erbjuder produktrådgivning som innebär att du som kund både före och efter köp har du möjlighet att få kostnadsfri rådgivning från några av landets främsta veterinärer. Alla produktfrågor besvaras inom 48 timmar. För att ställa en fråga till våra veterinärer använd frågelådan som du hittar under respektive produkt.

Se alla artiklar!

Senaste artiklar

Kategori 1: långhår

Inom kattvärlden, exempelvis i kattförbundet SVERAK, i utställnings och avelssammanhang indelas kattraserna i olika kategorier. Inom kategori 1 Långhår ingår perser och exotic. Namnet för kategori 1 är lite vilseledande då exotic är en korthårig katt men den är faktiskt en syskonras till persern.

Läs mer

Muskelproblem

Hundar och människor är lika när det gäller musklernas uppbyggnad och funktion. De allra flesta vet hur ont det kan göra med en sträckning eller inflammation i en muskel eller hur stel man kan bli efter ansträngning. Det gäller hundar också.

Läs mer

Kantarellsök

Kantarellsök motiverande för både dig och din hund.

Läs mer

Gräsätande hundar

Alla har vi väl upplevt att våra hundar ibland stannar till på promenaden för att tugga i sig gräs. Varför gör hundarna så?

Läs mer

Dags att vaccinera hunden?

<p>Vaccinering &auml;r en mycket framg&aring;ngsrik metod f&ouml;r att skydda m&auml;nniskor och djur mot allvarliga infektionssjukdomar.&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

Läs mer

Möt våra experter

Michelle Holmlund

Michelle har jobbat på Animail sedan 2011 och har en hand i de flesta avdelningarna. Michelle är uppvuxen med allehanda djur men lägger numera den mesta av sin fritid på sina två border collies Kellie och Peak. Tillsammans tävlar de på landslagsnivå i tävlingslydnad.

Animail

Tove Hultman

Leg. Veterinär Tove Hultman gör ett internship och arbetar vid Köpenhamns Universitetsdjursjukhus. Där arbetar hon mestadels med akutmottagning, behandling av remitterade patienter samt undervisar veterinärstuderande på olika avdelningar. Speciellt intresserad i akutmedicin.

Ragnhild Gundersen

Ragnhild jobbar som veterinär för hund och katt på Köpenhamns universitetsdjursjukhus. Hon jobbar som kirurg, undervisar veterinärstudenter i praktisk kirurgi.

Ylva Winsborg