Vi använder cookies.

010 410 73 70

Prima Dog Puppy Small Breeds Kyckling & Potatis

PrimaDog Puppy Small Breeds Chicken & Potato är ett komplett Superpremium foder för valpar samt dräktiga och digivande tikar av de mindre raserna. Mer info

99 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-3 arbetsdagar

PrimaDog Puppy Small Breeds Chicken & Potato är ett komplett Superpremium foder för valpar samt dräktiga och digivande tikar av de mindre raserna.

De små bitarna gör fodret lättsmält och lättare att äta.
Det höga energiinnehållet och den optimala sammansättningen av kalcium, fosfor och essentiella vitaminer säkerställer en hälsosam tillväxt för valpen.
Tillsatt laxolja bidrar till bättre hud och päls.

Detta smakliga och lättsmälta foder har kyckling som proteinkälla. Kyckling är huvudingrediens eftersom hundar är naturliga köttätare.
Istället för typiska spannmål såsom t.ex. vete så har vi använt en blandning av lättsmälta kolhydratkällor såsom potatis, äpple och majs.
Receptet innehåller även nordiska örter och bär; lingon, hjortron, havtorn och dill som är naturliga antioxidanter och underlättar matsmältningen.
Yucca Schidigera extrakt är tillsatt för att främja anti-inflammatoriska processer i leder och hjälper till att förebygga dålig lukt. MOS & FOS gynnar tillväxten av de goda bakterierna i tarmarna vilket bidrar till en god tarmflora.

Detta recept har tagits fram med hänsyn till de senaste vetenskapliga foder och näringsrönen. PrimaDog Puppy Small Breeds Chicken & Potato innehåller inte vete, soja, färgämnen, inga artificiella smakämnen och är GMO-fri. Högsta kvalitet är garanterad genom ISO 9001 och HACCP kvalitetssäkringsprogram.

 

Innehåller

Torkad kyckling 26%
Kycklingköttmjöl 22%
Potatis
Majs
Kycklingfett 10%
Torkade äpplen
Öljäst
Hydrolyserad kycklinglever 4%
Laxolja
Extrakt av Yucca schidigera
Mannanoligosackarider
Fruktooligosackarider
Lingon 100 mg/kg
Mogna hjorton 100 mg/kg
Havtorn 100 mg/kg
Dill 100 mg/kg

Näringsdeklaration

Kött 62%
Protein 30%
Fett 20%
Fiber 2,2%
Fukt 10%
Råaska 6,8%
Kalcium 1,5%
Fosfor 1%
Omsättningsbar energi 4050 kcal/kg

Vill du veta mer om Prima Dog Puppy Small Breeds Kyckling & Potatis

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner