Prenumerationer

Vi vill nu underlätta ytterligare i din vardag genom att göra det möjligt för dig att prenumerera på dina varor. Genom att skapa en prenumeration får du dina varor skickade till dig med det intervall du själv önskar och du slipper lägga en ny beställning vid varje köp.

Att skapa en prenumeration är väldigt enkelt:

  1. Logga in på ditt konto eller skapa ett nytt konto
  2. Lägg de varor du vill prenumerera på i din varukorg
  3. Gå till kassan
  4. Klicka i boxen "Prenumerera på den här ordern" under betalning
  5. Välj önskat tidsintervall
  6. Lägg din order
Observera att alla prenumerationer registreras mot kortbetalning. 

Ingen bindningstid

När du skapar en prenumeration binder du inte upp dig till något. Du kan själv välja precis när du vill avsluta en prenumeration eller om du endast vill hoppa över en enstaka leverans.

Ändra din prenumeration som du vill

All hantering av dina prenumerationer sker inne på Mina sidor. Här kan du bland annat ändra vilket tidsintervall du vill ha på leveranserna eller om du vill hoppa över en specifik order. Det är även under Mina sidor som du avslutar en påbörjad prenumeration. Du kan även kontakta vår kundservice så hjälper vi dig att justera din prenumeration åt dig.

Vilka produkter går det att prenumerera på?

Alla produkter går inte att prenumerera på. Information om vilka produkter som går att prenumerera på hittar i kassan där du även väljer att skapa din prenumeration. Om du skapar en prenumeration för en beställning som även inkluderar produkter som det inte går att prenumera på skickar vi med de produkterna i din första order men inte i de efterföljande leveranserna.

Present på köpet

För att göra det extra spännande får du från och med nu också med en present i varje order, helt utan extra kostnad!

Övriga frågor

Har du några frågor kring prenumerationer kan du alltid kontakta vår kundservice på kundservice@animail.se eller via telefon 0771-264 624.