Vi använder cookies.

010 410 73 70

Petwise Fästinghalsband Katt

Fästingavvisande halsband för katt. Mer info

209 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

PETWISE FÄSTINGHALSBAND är ett ställbart halsband, med längd upp till 35cm.
- Mot bitande insekter
- Minskar risken för bett av fästing
- För användning på katt. OBS! Ska ej användas på kattungar under två månader.

Aktivt under lång period
Den aktiva substansen i Petwise Fästinghalsband har en sötaktiv citrusdoft. Genom att gnuggga det eller att katten bara rör på sig, reaktiveras halsbandet varje dag och en repellerande zon skapas runt katten. Så länge halsbandet doftar (ca 3 månader), så fungerar det som avsett.

Effektivitet
En mängd vetenskapliga artiklar har visat i undersökningar att det aktiva ämnet i Petwise Fästinghalsband minskar risken för att bli biten av fästingar och andra insekter. Denna välkända och verksamma olja - essential oil of lemon eucalyptus - används och rekommenderas idag i många produkter både för djur och människa för att avvisa insekter. Essential oil of lemon eucalyptus, är även känd som PMD-oljan (p-Menthane 3,8-diol) och finns i bladen hos Eucalyptus Citriodoraträdet.

Utlåtande Petwise
Petwise bedöms inte ge upphov till några hälsorisker för vuxna eller barn om det hanteras enligt bruksanvisning. Denna bedömning görs efter att en hälsoriskbedömning av Petwise gjorts i enlighet med vedertagna principer.

Vill du veta mer om Petwise Fästinghalsband Katt

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner