Vi använder cookies.

010 410 73 70

PetSafe Treat & Train Belöningsmaskin

Treat & Train är en fjärrstyrd belöningsmaskin där du kan belöna hunden på avstånd med hjälp av en fjärrkontroll och en godisautomat. Mer info

1 349 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar
Treat & Train är en fjärrstyrd belöningsmaskin där du kan belöna hunden på avstånd med hjälp av en fjärrkontroll och en godisautomat.
 
Godisautomaten dirigerar du med en fjärrkontroll som räcker upp till 30 meter, utan hinder i vägen.
 
Man kan via fjärrkontrollen släppa ut en eller flera godisbitar och varje gång som den skickar ut en godisbit hörs ett ljud. Detta ljudet hjälper hunden att förstå att varje gång de hör det så är det godis på gång. På så vis kan du lära hunden att den t.ex. måste stanna på en viss plats (nära godisautomaten) och blir då belönad efteråt via godisautomaten. Detta kan vara användbart om den behöver stanna på sin plats när t.ex. dörrklockan ringer m.m. Användningsområdet kan vara alltifrån lära hunden stanna på ett ställe, agility eller andra typer av lydnadsövningar.
 
Det går dessutom att ställa in Treat & Train på automatiskt läge och den portionerar då ut godis i jämna intervaller. Lite hårdare godis är att föredra men även mjukt godis kan fungera om det inte är av den kladdigaste sorten som lätt går sönder.
 
Du behöver 4st D-cells batterier,dessa ingår ej.

Vill du veta mer om PetSafe Treat & Train Belöningsmaskin

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Ställ en egen fråga

Recensioner