Vi använder cookies.

010 410 73 70

Orijen Puppy Large Breed

Torrfoder från Orijen med 85 % högkvalitativt kött Mer info

619 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Orijen Puppy Large Breed är ett biologiskt anpassat foder för valpar av stora raser med 85 % kött. 2/3 av köttet är färskt och rått och 1/3 är torkat, med frystorkade inslag. Fodret liknar den födan som vargen äter i det vilda.

Precis som sina vilda kusiner är sällskapshundarna köttätare som utrustats med vassa tänder och anatomiska funktioner anpassade för att metabolisera proteiner och fetter från kött. Orijen har därför tagit fram ett WholePrey-koncept vilket innebär att fodret innehåller stora mängder färskt kött, inklusive närande lever, inälvor, brosk och märg, alla i proportioner som speglar den naturliga dieten. En mängd olika sorter av färskt kött ger en naturlig mångfald av näringsrika proteiner och fetter som är nödvändiga för att valpen ska må bra. Det bidrar även till ett oerhört smakfullt foder som hundarna älskar.

Fodret är baserat på en biologiskt korrekt recept med innehåll av näringsrikt kött, inälvor och brosk för att återspegla hundens naturliga kost. På så vis behöver man inte tillsätta några artificiella ingredienser. I fodret har man anpassat mängden kalorier och mineraler ska hålla vikten på en hälsosam nivå, men fyllt fodret med protein från frigående kyckling, kalkon, hel vildfångad fisk och hela ägg enligt WholePrey-förhållanden för att tillgodose den växande valpens behov.

Orijen innehåller inga högglykemiska kolhydrater så som ris eller majs. Istället innehåller det lågglykemiska kolhydrater i form av bland annat linser och kikärtor som främjar stabila blodsockernivåer och minskar risken för fettlagring.
Orijen tillagas i Champion Petfoods prisbelönade kök i Kanada av färska, lokala råvaror. Fodret är fritt från högglykemiskt spannmål så som ris, majs och vete. Istället innehåller Orijen färska frukter, grönsaker och bär.

Orijen är väl anpassat till hundens naturliga behov av en kött- och proteinrik kost. De närproducerade ingredienserna levereras färska till fabriken varje dag och håller de sig fräscha och näringsrika genom hela processen. De kanadensiska högkvalitativa ingredienserna är alltid fria från konserveringsmedel.

Innehåller

Kyckling
Kycklingmjöl
Kalkonmjöl
Russetpotatis
Kanadagös
Kycklingfett
Sötpotatis
Hela ägg
Kalkon
Laxmjöl
Laxolja
Ansjovis olja
Lax
Solrosolja
Soltorkad alfalfa
Brunalg
Morötter
Spenat
Ärtor
Tomater
Äpplen
Psyllium
Rödalg
Cikoriarot
Lakritsrot
Gurkmeja
Bockhornsklöver
Glukosamin
Tranbär
Svarta vinbär
Ringblommor
Fänkål
Majssilke
Myntablad
Kamomill
Maskros
Sommarkyndel
Rosmarinextrakt
Kondroitinsulfat
Nypon
Havssalt
Vitaminer
Minerlaer

Näringsdeklaration

Protein 38 %
Fett 16 %
Fiber 3 %
Vatten 10 %
Kalcium 1,7 %
Fosfor 1,4 %
Omega 6 2,6 %
Omega 3 1 %
Ålder, från månad Ålder, till månad Foder (g)
1 3 210 - 390
3 9 360 - 750
9 14 480 - 840
14 19 480 - 900

Vill du veta mer om Orijen Puppy Large Breed

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner