Vi använder cookies.

010 410 73 70

Orijen Puppy

Orijen Puppy är spannmålsfritt valpfoder som liknar den födan som vargen äter i det vilda. Fodret innehåller en hälsosam variation av frigående kyckling och kalkon, redeslagda ägg samt vildfångad fisk och gös.  Mer info

329 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Orijen Puppy är ett torrfoder som är biologiskt anpassat valpfoder som liknar den födan som vargen äter i det vilda. Fodret innehåller en hälsosam variation av frigående kyckling och kalkon, redeslagda ägg samt vildfångad fisk.

Precis som sina vilda kusiner är sällskapshundarna köttätare som utrustats med vassa tänder och anatomiska funktioner anpassade för att metabolisera proteiner och fetter från kött. Orijen har därför tagit fram ett Whole Prey-koncept vilket innebär att fodret innehåller stora mängder färskt kött, inklusive närande lever, inälvor, brosk och märg, alla i proportioner som speglar den naturliga dieten. En mängd olika sorter av färskt kött ger en naturlig mångfald av näringsrika proteiner och fetter som är nödvändiga för att valpen ska må bra. Det bidrar även till ett oerhört smakfullt foder som hundarna älskar.

Orijen innehåller inga högglykemiska kolhydrater så som ris eller majs. Istället innehåller det lågglykemiska kolhydrater i form av bland annat linser och kikärtor som främjar stabila blodsockernivåer och minskar risken för fettlagring.

Orijen tillagas i Champion Petfoods prisbelönade kök i Kanada av färska, lokala råvaror. Fodret är fritt från högglykemiskt spannmål så som ris, majs och vete. Istället innehåller Orijen färska frukter, grönsaker och bär.

Orijen är väl anpassat till hundens naturliga behov av en kött- och proteinrik kost. De närproducerade ingredienserna levereras färska till fabriken varje dag och ångkokas sedan vid tillagningen, på så sätt håller de sig fräscha och näringsrika genom hela processen. De kanadensiska högkvalitativa ingredienserna är alltid fria från konserveringsmedel och har aldrig blivit frysta. 

Innehåller

kycklingkött
Kycklingmjöl
Laxkött
Kalkonmjöl
Sillmjöl
Russetpotatis
Kycklingfett
Ärtor
Sötpotatis
Kalkonkött
Hela ägg
Kycklinglever
Sikkött
Göskött
Soltorkad alfalfa
Ärtfiber
Sillkött
Brunalg
Pumpa
Cikoriarot
Morötter
Spenat
Kålrot
Äpple
Tranbär
Svarta vinbär
Lakritsrot
Angelikarot
Bockhornsklöver
Ringblomma
Fänkål
Pepparmyntsblad
Kamomill
Maskros
Sommarkyndel
Rosamrin
Vitaminer
Mineraler

Näringsdeklaration

Protein 40 %
Fett 20 %
Fiber 3 %
Vatten 10 %
Kalcium 1,7 %
Fosfor 1,4 %
Omega 6 3 %
Omega 3 1,2 %
Vikt, från (kg) Vikt, till (kg) Foder (g)
2 5 80 - 120
5 10 120 - 150
10 15 200 - 270
15 20 270 - 330

Vill du veta mer om Orijen Puppy

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner