Vi använder cookies.

010 410 73 70

Orijen 6 Fish Dog

Torrfoder från Orijen med 85 % högkvalitativt kött Mer info

349 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-3 vardagar

Foder från Orijen för vuxna hundar av alla raser och storlekar baserat på ett recept av vilda och hållbart hanterade fiskar från stilla havet. Receptet bygger på ett biologiskt korrekt innehåll från sex olika hela saltvattensfiskar och består av 85 % kött. Fiskarna har vildfångats utanför norra Vancouverön och levereras färska och hela. 2/3 färskt eller rått och 1/3 torkat - med frystorkade inslag. Det näringsrika proteinet tillgodoser hundens behov för en hållbar utveckling.

Fodret liknar den födan som vargen äter i det vilda. Det innehåller en hälsosam variation av olika fisksorter. Precis som sina vilda kusiner är sällskapshundarna köttätare som utrustats med vassa tänder och anatomiska funktioner anpassade för att metabolisera proteiner och fetter från kött. Orijen har därför tagit fram ett Whole Prey-koncept vilket innebär att fodret innehåller stora mängder färskt kött, inklusive närande lever, inälvor, brosk och märg, alla i proportioner som speglar den naturliga dieten. En mängd olika sorter av färskt kött ger en naturlig mångfald av näringsrika proteiner och fetter som är nödvändiga för att hunden ska må bra. Det bidrar även till ett oerhört smakfullt foder som hundarna älskar.

Orijen Six Fish innehåller inga högglykemiska kolhydrater så som ris eller majs. Istället innehåller det lågglykemiska kolhydrater i form av bland annat linser och kikärtor som främjar stabila blodsockernivåer och minskar risken för fettlagring.
Orijen tillagas i Champion Petfoods prisbelönade kök i Kanada av färska, lokala råvaror. Fodret är fritt från högglykemiskt spannmål så som ris, majs och vete. Istället innehåller Orijen färska frukter, grönsaker och bär.

Orijen är väl anpassat till hundens naturliga behov av en kött- och proteinrik kost. De närproducerade ingredienserna levereras färska till fabriken varje dag och håller de sig fräscha och näringsrika genom hela processen. De kanadensiska högkvalitativa ingredienserna är alltid fria från konserveringsmedel.

Innehåller

Färsk hel lax
Färsk hel sill
Torkad lax
Torkad sill
Torkad Pollock
Färsk hel flundra
Färsk benfri gös
Färsk benfri gädda
Färsk benfri sik
Laxolja
Sillolja
Kikärtor
Röda linser
Gröna linser
Gröna ärtor
Ärtfibrer
Rapsolja
Soltorkad alfalfa
Jams
Pumpa
Butternutsquash
Spenat
Morötter
Red Deliciousäpplen
Bertlettpäron
Tranbär
Blåbär
Kelp
Lakritsrot
Angelikarot
Bockhornsklöver
Ringblomma
Söt fänkål
Pepparmyntsblad
Kamomill
Maskros
Sommarkyndel
Rosmarin

Näringsdeklaration

Protein 38 %
Fett 18 %
Fiber 3 %
Vatten 10 %
Kalcium 1,6 %
Fosfor 1,4 %
Omega 6 2,6 %
Omega 3 1,8 %
Vikt från (kg) Vikt till (kg) Foder (g)
2 5 30 - 90
5 10 60 - 150
10 20 120 - 240
20 30 160 - 330
30 40 240 - 420
40 50 280 - 480
50 60 330 - 570

Vill du veta mer om Orijen 6 Fish Dog

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner