Vi använder cookies.

010 410 73 70

Orbiloc Twin Dual Säkerhetslampa

Orbiloc Safety Light är en extremt stryktålig hundlampa gör att din hund syns i mörkret på ett avstånd av upp till imponerande 5 km. I Orbiloc Twin Dual får du två lampor, en röd och en vit Orbiloc Dual, en tänkt för dig och en för hunden - säkerhet är ju faktiskt A och O för både hund och husse/matte. Mer info

399 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Orbiloc Safety Light är den enda hundlampan som är 100% vattentät till 100 meter och kan vara på när hunden simmar. Lampan är konstruerad för och används av militären. Lampan är testad och är mycket robust och klarar 100 kg:s tryck vilkt innebär att man kan backa över den med bilen. Batterier batteriet räcker i 250 timmar, vilket motsvarar 2 timmar om dagen i 4 månader. Har både blinkande och konstant ljus.

Utan reflexer kommer en bilförare att upptäcka dem endast när de är 25 meter bort. Med godkända reflexer syns de på 150 meter, och föraren kommer att kunna reagera. Ännu bättre är om de har ljus på. Med Orbiloc Safety Light, kommer föraren att kunna se dem på upp till 5 km avstånd. Hundägaren kan också se var hunden är om den går lös i mörker eller skymning.

Orbiloc Twin Dual kommer med två lampor, en för hund och en för matte/husse. Ena lampan har ett clip-fäste och den andra ett gummiband.

Användning

  • En robust säkerhetslampa för både hund och husse/matte.

Vill du veta mer om Orbiloc Twin Dual Säkerhetslampa

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner