Vi använder cookies.

010 410 73 70

Non-stop Dogwear CaniX Belt

Non-stop Dogwear CaniX Belt är Norges mest populära och ultimata bälte vid löpning. Bältet har tagits fram tillsammans med några av de bästa idrottarna i canicross och tillverkat enlighet med riktlinjerna för professionell löpning. Ett högkvalitativt och justerbart bälte som passar de flesta. Mer info

849 kr
Beställningsvara. Längre leveranstid kan förekomma. Leveransen skickas först när alla varor i ordern finns i lager.
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Non-stop Dogwear CaniX Belt ger ett maximalt stöd för ryggen och är optimal för en hälsosam löpstil. Bältet hjälper dig att kunna prestera på topp då det är tillverkat enlighet med riktlinjerna för professionell löpning. Man har tagit fram detta bälte tillsammans med några av de bästa idrottarna i canicross för löpning och racing på alla nivåer.

Tack vare ventilerande mesh funkar bältet utmärkt att använda vid alla temperaturer. Bältet har lätta aluminium-spännen som är tåliga och snabba att låsa upp under alla förhållanden, framförallt vid lera eller is. CaniX gör det även enkelt för dig att hålla synk till din hund då karbinhaken har en glidande effekt.

Bältet passar de flesta, finns i två storlekar och är mycket justerbart. Bak på bältet finns även en spandexficka där du kan förvara din telefon eller något smarrigt mellanmål till dig och din fyrbenta vän.

Den ynka vikten på 280 gram gör att detta robusta bälte knappt är märktbart för dig som bär det. Bältet levereras med en lås-karbinhake som standard fästpunkt för ditt Bungee koppel. Bältet har även 3M reflexter.

Användning

  • Norges mest populära och ultimata bälte vid löpning.
Size Minimum (mät runt din midja) Max
S 45 cm 90 cm
M 60 cm 115 cm

Vill du veta mer om Non-stop Dogwear CaniX Belt

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner