Vi använder cookies.

010 410 73 70

Neo-K9® Maintenance Formula

Neo-K9® Maintenance är ett naturligt kosttillskott för hundar som kan ges långvarigt. Neo-K9® hjälper till att hålla både skelett och leder friska och är säkert och effektivt till hundar av alla åldrar, storlekar och raser. Sammansättningen i Neo-K9® har backats upp av flera år av vetenskaplig forskaning och flera kliniska studier har genomförts i samråd med veterinärer och har sex amerikanska patent. Mer info

499 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Neo-K9® är ett allt-i-ett tillskott som stödjer både leder (kollagensyntes, flexibilitet, rörlighet och komfort) och ben (bentillväxt, bentäthet osv.). Du behöver sällan komplettera Neo-K9® med andra tillskott men om din hund idag har något tillskott går det bra att kombinera med Neo-K9®. Kosttillslottet är ett bra alternativ om din hund är känslig mot glykosamin då detta tillskott istället är en laktoferrin-baserad produkt. Ribonucelin-berikat laktoferrin (R-ELF) har utvecklats utifrån forskningen bakom sex amerikanska patent. R-ELF är ett natuligt laktosfritt mjölprotein av högsta kvalitet och kliniska studier visar att sammansättningen bidrar till att stärka skelett och leder genom att påverka bentillväxten positivt. Utöver detta innehåller Neo-K9® vitaminer, mineraler och antioxidanter som ytterligare hjälper till att stödja skelett och leder. Neo-K9® är helt fritt från glykosamin, laktos, nötkött, kyckling och fisk.

För att garantera säkerheten utvecklades Neo-K9® i USA i samråden med veterinärer och forskare. Alla ingredienser är godkända för mänsklig konsumtion (från sk. human grade-leverantörer). Ingredienserna är kontrollerade av tredje part och möter alla krav på renlighet. Neo-K9® produceras i Storbrittanien av tillverkare som följer sk. cGMPs (current Good Manufacturing Practices).

Läs mer om Neo-K9® och hur kosttillskottet fungerar här!

Maintenance eller Clinical Formula?

Neo-K9® Maintenance Formula rekommenderas främst till valpar av storvuxna raser som växer fort, små hundar med sköra ben och leder, aktiva hundar som lider av värk och smärta samt äldre hundar som blivit mindre aktiva med åren. Maintenance Formula kan ges långvarigt. För hundar med mer omfattande behov vid skelett- och ledproblem har Neo-K9® utvecklat Clinical Formula. Clinical formula har samma aktiva ingredienser som Maintenance men är mer koncentrerad och bör användas vid tillfällig behandling och vid samrådan med veterinär.

Dosering

Liten hund (upp till 5 kg): 1 tablett dagligen. En burk håller i 90 dagar.
Mellanstor hund (5 - 23 kg): 2 tabeletter dagligen. En burk håller 45 dagar.
Stor hund (över 23 kg): 3 tabletter dagligen. En burk håller 30 dagar.
Resultat från att man börjar ge Neo-K9® varierar från hund till hund med i allmänhet bör du börja se resultat efter ca 30 dagar.

Noggranna smaktester är gjorda vid framställningen så att tabletterna även ska passa för den kräsna hunden. Tabletten är tänkt att tuggas av hunden och tack vare smaken brukar detta inte vara några problem. För mindre hundar eller hundar med känsliga tänder kan tabletten även smulas sönder och blandas ner i hundmaten. Ge hunden tabletterna tillsammans med- eller efter mat.

Användning

  • Ett kosttillskott framtaget tillsammans med veterinärer och har en patenterad sammansättning.
  • Hjälper till att hålla både skelett och leder friska.
  • Håller brosk och bindväv i god kondition.
  • Stödjer ledernas flexibilitet och rörlighet.
  • Främjar metabolism och bentillväxt.

Innehåller

RNase-berikat laktoferrin (R-ELF)
Coenzym Q10
Betaglykan
Vitamin B6
Vitamin C
Vitamin D3
Vitamin E
Vitamin K
Kalcium (citrat)
Mangan
Magnesium (oxid)
Zink
Antioxidanter (Quercetin och Selen)
Leverpulver från svin
Dextros
Stearinsyra
Solroslecitin
Kiseldioxid
Natriumvätekarbonat
Magnesiumstearat

Recensioner