Vi använder cookies.

010 410 73 70

Natural Living Insektshotell

Ett insektshotell är perfekt för att gynna och locka till sig olika pollinerare som bin, fjärilar, nyckelpigor. På detta vis hjälper du både insekter och din egna trädgård. Mer info

345 kr
Tillfälligt slut. Ring eller maila oss för mer info!

Egenskaper

Genom ett insektshotell så hjälper du olika livsviktiga pollinerare att söka skydd samtidigt som de hjälper till att förbättra skörden i exempelvis din trädgård. Hotellet kan sitta ute året runt och har flera rum för olika typer av insekter, fjärilar och bin. I och med att många av våra insekters naturliga livsmiljö har försvunnit så är detta ett ypperligt sätt att hjälpa och bevara de oerhört viktiga bin, insekter, fjärilar m.fl. som vi har idag.


Ett insektshotell bör sättas upp i ett skyddat läge på exempelvis en husvägg eller staket och bör sitta ca 1-1,5 m ovanför marken. Sätt det helst i anslutning till träd och växtlighet samt vatten (som ett fågelbad).
Hotellet är tillverkat av olika material, exempelvis stift som ger skydd för nyckelpigor och guldögonsländor, kvistar och stjäklar för getingar och bin samt ihåliga grenar för murarbin. Insektshotellet är tillverkat av slitstarkt och vädertåligt trä och funkar på så vis även som övervintringsskydd.

Användning

  • Insektshotell som ger skydd för olika typer av insekter
  • Tillverkat av slitstarkt trä

Vill du veta mer om Natural Living Insektshotell

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner