Vi använder cookies.

010 410 73 70

Mim Variogate Universalgrind

Mim Variogate Universalgrind är perfekt vid transport av både hundar och annat som man vill hålla under uppsikt. Grinden är ställbar vad gäller höjd, bredd och djur och dörrarna är låsbara. Mer info

4 395 kr
Beställningsvara. Längre leveranstid kan förekomma. Leveransen skickas först när alla varor i ordern finns i lager.
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Mim Variogate Universalgrind ingår i VarioSystem som tillverkar produkter för dig som sätter värde på din egen och passagerarnas säkerhet. Det gäller såväl privatpersoner som dig som använder fordon i ditt yrke. Grindarna är rustade med lås samt gasdämpare för att enkelt öppna och hålla grindarna öppen under i- och urlastning. Universalgrinden kan kompletteras med Mim Variogate Avdelare så att du kan frånskilja hunden med övrig packning.

Storlek:
Djup: 600-1250 mm
Bredd: 955-1120 mm
Höjd: 620-920 mm
Vikt: 24 kg

Till Mim Variogate finns ett flertal tillbehör att köpa till, ex. koppelkrokar (se bild, ingår ej i burköpet), reseskålar, bilskydd mm. Du hittar allt från MimSafe här!

Passar grinden i min bil?

Det är av yttersta vikt att du noga tar reda på om grinden får plats i din bil. Klicka här för att dubbelkolla vilka grindar och andra Mim produkter som passar i din bil!

Leveransvillkor

Då flertalet av Mim produkter är tyngre än våra övriga försändelser förkommer speciella leveransvillkor. Produkterna är inte en lagervara hos oss utan beställs till vårt lager först när du lagt en order hos. Alla Mim Variocage burar/tillbehör kommer levereras med DHL med krav på kvittens, till skillnad från våra övriga leveranser (samt Mim tillbehör under 30 kg) som sker utan kvittens. Dock alltid fri hemleverans på alla Mim burar och tillbehör!

Vill du veta mer om Mim Variogate Universalgrind

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner