Vi använder cookies.

010 410 73 70
25% rabatt

Latz Agail Kött I Gelé

Smakrikt våtfoder tillagat med möra köttbitar i gelé från Latz. Mer info

39 kr
52 kr Spara 13 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Latz AGAIL Kött i gelé Multipack 12x100g är ett komplett sortiment av foder som tillfredsställer din katts dagliga behov. Fodret har tillagats i saftig gelé med möra köttbitar som ger ett resultat av en god och inbjudande doft och smak. Innehållet av Omega-6-fettsyror kombinerat med en fin balans av mineraler och vitaminer ger din katt all näring den behöver.

Med Kyckling: Kött och animaliska biprodukter (varav kyckling 4%), vegetabiliska proteinextrakt, fisk och fiskprodukter, mineraler, socker.

Med Ox: Kött och animaliska biprodukter (varav ox 4%), vegetabiliska proteinextrakt, fisk och fiskprodukter, mineraler, socker.

Med Kanin: Kött och animaliska biprodukter (varav kanin 4%), vegetabiliska proteinextrakt, fisk och fiskprodukter, mineraler, socker.

Med Lamm: Kött och animaliska biprodukter (varav lamm 4%), vegetabiliska proteinextrakt, fisk och fiskprodukter, mineraler, socker.

Innehåller konserveringsmedel.

Innehåller

Ox
Kött och animaliska biprodukter
Vegetabiliskt proteinextrakt
Fisk och fiskprodukter
Vegetabilisk biprodukter
Mineraler
Socker
Vikt från (kg) Vikt till (kg) Foder (g)
0 4 300

Vill du veta mer om Latz Agail Kött I Gelé

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner