Uppfödare

Så fungerar uppfödarrabatten:

Några av de fodermärken Animail är återförsäljare av erbjuder sina kunder som är uppfödare förmåner, så som en rabatt på varje säck eller en gratis säck vid köp av ett bestämt antal (till exempel var 5:e säck gratis).

>>Uppfödarrabatter och kontaktinformation för respektive varumärke

Normalt sett har kunden själv sitt stämpelkort och tar med sig detta till en fysis butik där personalen stämplar det i kassan. När kortet är helt ifyllt skickar kunden in det tillsammans med sina kvitton tillfodertillverkaren. Eftersom Animail är en e-handelsbutik erbjuder vi våra kunder att agera mellanhand för denna procedur mellan dig som kund och fodertillverkaren. Är du registrerad uppfödare hos oss och lägger en beställning stämplar vi ditt kort åt dig för varje säck eller flak du köper. När det sedan är dags för en rabatt justerar vi det på din faktura eller återbetalar dig om du har direktbetalat. Vi skickar sedan det ifyllda kortet direkt till fodertillverkaren.

För att ta del av rabatterna registrerar du dig som uppfödare hos oss genom att följa processen nedan.

Att registrera sig som uppfödare hos Animail:

Du registrerar dig som uppfödare genom att skicka in kopior på ditt stamregistreringsbevis, kopia på dina medlemskort i respektive varumärkes uppfödarklubb samt en fullmakt. Har du ett stämpelkort skickar du även med det. Det går lika bra att posta som att faxa eller mejla scannade dokument. 

Om du nedan följer länken uppfödarrabatter finns även telefonnummer till respektive varumärke ifall du är intresserad av att gå med i deras uppfödarklubb.  

Att handla på hemsidan som registrerad uppfödare:

På Animail.se ska dina rabatterade priser visas så fort du är registrerad i vår kundgrupp för uppfödare samt är inloggad på ditt konto när du handlar. Tyvärr kan inte riktigt alla rabatter visas som exempelvis stämpelkorten, vi hoppas dock kunna lösa det längre fram.

Är du intresserad av särskilda uppfödarsäckar hänvisar vi än så länge till kundtjänst för att kunna göra en order.

Att beställa valppaket eller kattungepaket:

Självklart kan du beställa valppaket eller kattungepaket hos Animail, kontakta dock kundservice i god tid före önskad leverans. 

Viktig information: Notera att du behöver vara både registrerad uppfödare hos oss samt inloggad på ditt konto när du handlar för att vi ska kunna registrera dina rabatter.