Uppfödare

Vi finns här för dig som har kennel eller katteri

Vi på Animail vill på bästa möjliga sätt göra det enkelt och smidigt för dig som uppfödare att beställa och få hem leveranser direkt hem till dörren. Vi erbjuder en smidig hantering och noga kontroll av de rabatter och stämpelkort som ni har tillgång till genom er foderklubb. Vi på Animail har även egna specifika erbjudanden på foder och tillbehör till dig som registrerar dig som uppfödare hos oss.

>>Uppfödarrabatter och kontaktinformation för respektive varumärke

Såhär registrerar du dig som uppfödare hos Animail:

 1. Skapa ett konto hos oss genom att klicka här 
 2. Maila oss ditt stambevis på din kennel eller katteri tillsammans med en bild på ditt medlemskap med medlemsnummer hos din foderklubb.
 3. Skicka in eventuella fysiska stämpelkort till vårt kontor. Märk gärna brevet med den mailadress som du registrerat ditt konto med så att vi kan lägga upp ditt stämpelkort korrekt.
  Adress:
  Animail AB
  Flygfältsgatan 1
  12830 Skarpnäck 

Är du intresserad av att skapa ett medlemsskap hos en foderklubb klickar du på länken lite längre upp på denna sida för att komma till kontaktuppgifter till respektive.

Att handla på hemsidan som registrerad uppfödare:

För att du ska få ta del av de rabatter och erbjudanden du har tillgång till behöver du vara inloggad på ditt konto på hemsidan. Tyvärr kan inte alla rabatter visas på sidan som exempelvis stämpelkort. Vi ser till att stämpla åt dig varje gång du lägger ett köp hos oss och drar av rabatten i efterhand på din betalning. Köper du alla produkter samtidigt på ditt stämpelkort så dras din rabatterade produkt av direkt i kassan.
Procentuella rabatter på produkter ser du direkt på produkterna på hemsidan.

Är du intresserad av större partier med foder eller kattsand?

Vänligen kontakta Kundservice så hjälper vi dig!
Mail: kundservice@animail.se
Telefonnummer: 0771 264 624