Vi använder cookies.

010 410 73 70

 

Kattemat med Kyckling

Vom Cat Kyckling 12 kg är ett fryst färskfoder för katt. Mer info

19 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Vom Cat Kyckling är ett fryst färskfoder för katt som är både naturligt och genomtänkt. Fodret är producerat i Sverige av svenska råvaror. Ett paket innehåller 48 st 250grams-korvar. Fodret innehåller inget tillsatt vatten, utan endast det som finns naturligt i kött. Fodret är spannmålsfritt och fritt från konserveringsmedel. Då fodret är en rå färskvara antas extra noggrannhet vid hantering av fodret. 

Då fodret är en rå färskvara antas extra noggrannhet vid hantering av fodret (var noggrann med att tvätta händer och redskap som används samt se till att den obehandlade kattmaten ej kommer i kontakt med andra livsmedel i kylskåpet eller på köksbänken).

- Fodret ska hållas fryst 
- Lagringstiden i kylskåp är 2 dagar
- Låt ej maten stå framme hela dagen
- Håll matskålen ren!  

Utfodringsguide:
Den rekommenderade dagliga utfodringsmängden för en normalviktig katt är 4 % av kattens kroppsvikt. Om katten väger 4 kg, så utgår man från 160g per dag.  Hur mycket katten behöver kan dock variera beroende på kattens ålder samt aktivitetsnivå, så prova dig fram tills du hittar den mängd som passar just din katts behov. Kattungar kan äta upp till 10% av sin kroppsvikt per dag. Behovet minskar när katten blir äldre.

Leveransinformation
Du måste köpa 28 korvar för att vi skall kunna bevara kylan under leveransen. Det går bra att blanda fritt mellan olika sorter/märken av samma vikt. Vi skickar våra leveranser måndag - onsdag för att vara säkra på att produkten kommer fram till dig innan helgen.

Innehåller

Kyckling (hals, hjärta, krås)
Nötlever

Näringsdeklaration

Protein 16%
Fett 8%
Aska 4%
Kalcium 1%
Fosfor 0,6%
Max vatten 72%
Energi 1350 kcal/kg

Vill du veta mer om Kattemat med Kyckling

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner