Kattmat

Hos oss är det bekvämt att handla den bästa kattmaten till låga priser! Hos oss hittar du den kattmat som du letar efter, för vi erbjuder Sveriges största utbud av kattfoder och kattmat. Med snabb leverans ända fram till dörren gör vi det lite enklare att vara kattägare!

Filter
Mängdrabatt
665 kr - 699 kr
Mängdrabatt
Mängdrabatt
95 kr - 89 kr
-15%
118 kr 139 kr
Mängdrabatt
667 kr - 679 kr
129 kr
129 kr
299 kr
199 kr
Mängdrabatt
599 kr - 619 kr
359 kr
359 kr
359 kr

Fördelarna med ekologiskt kattfoder & naturlig kattmat

Alla kattvänner vill ge sina favoritdjur en välbalanserad kattmat som ger katten en god hälsa och ett gott liv. Den sista tiden har det generellt när det gäller djurmat och kanske kattfoder i synnerhet, varit en hel del diskussion kring organisk och ekologisk kattmat. Att välja rätt mat är inte alltid helt lätt och om man tittar på utbudet så kan det vara lätt förvirrande. Det är inte nödvändigtvis ett beslut mellan att välja vått eller torrt kattfoder eller organisk/ekologisk kattmat, utan mer sannolikt att efter bästa förmåga ge den mat som passar just din katts specifika näringsbehov.

En nyckelfaktor till att ge din katt en bättre hälsa är att inse att kattmat som innehåller naturliga livsmedel och ingredienser, och inte innehåller stora mängder konserveringsmedel eller syntetiskt framställda ingredienser, är den mat som på sikt kommer ge din katt ett bättre och mer hälsosamt liv.

I det överflöd av valmöjligheter som finns när det gäller mat till katter så är det viktigt att förstå att rätt val har mindre med varumärke att göra och mer med att förstå sin katts specifika behov. När man väl kommit så långt är det inte sällan en smal sak att välja foder. På vägen dit kan man behöva testa fler olika fabriker och sorter för att komma fram till vilket som är det bästa för just den här katten.