Att leva med katt

En katt eller flera katter innebär kärlek, sällskap och ansvar till dig och din familj under 15-20år. Det är ett stort beslut att skaffa katt som inte bör tas lättvindigt, det är ditt ansvar att katten trivs och mår bra. Den behöver omvårdnad, rätt foder, stimulans och inte minst kärlek.  Två katter är ofta att föredra då de stimulerar och aktiverar varandra.  Katter och alla andra djur med för den delen har en positiv och avstressande effekt på människor, livet blir rikare och mer innehållsrikt helt enkelt.

Vi vill hjälpa dig och din katt!

Katter och katthållning är något vi verkligen brinner för. Vi vill kunna erbjuda dig som kattägare ett så komplett urval som möjligt av foder och tillbehör för katt. Vi söker aktivt upp kattfodermärken för att kontinuerligt utöka vårt sortiment så att du ska kunna välja fritt. Vi är övertygade att du bäst avgör vad som är bäst för dig och din katt utifrån era egna förutsättningar. Vår uppgift är att ha utförligt med produktinformation och jämförelsemöjligheter samt ha produkten i lager. När du sen gjort din beställning levererar vi de produkter du valt till din katt hem till din dörr, oavsett vart i landet du bor.

Genom att publicera olika artiklar belyser vi olika områden om katter och katthållning. Vi samarbetar med ett antal kunniga kattexperter som skriver dessa. På så sätt hoppas vi underlätta för dig och din katt!