Kära kund, tisdag 30/11 och onsdag 1/12 har vår kundtjänst öppet via telefon kl. 10-13! Vi beklagar den förkortade öppettiden!

Professionell rådgivning

Animail erbjuder produktrådgivning som innebär att du som kund både före och efter köp har möjlighet att få kostnadsfri rådgivning från veterinärer och produktexperter. För att ställa en fråga - använd frågelådan som du hittar under respektive produkt.

Se alla artiklar! »

Senaste artiklar

Bantning och övervikt hos hund
Denna artikel är till för att hjälpa dig att förstå varför det är viktigt att hunden håller sig i lagom hull och visa hur du lyckas nå målet på ett bra sätt!
läs mer »
Bantning och övervikt hos katt
Denna artikel är till för att hjälpa dig att förstå varför det är viktigt att katten håller sig i lagom hull och visa hur du lyckas nå målet på ett bra sätt!
läs mer »
Kategori 1: Långhår
Inom kattvärlden, exempelvis i kattförbundet SVERAK, i utställnings och avelssammanhang indelas kattraserna i olika kategorier. Inom kategori 1 Långhår ingår perser och exotic. Namnet för kategori 1 är lite vilseledande då exotic är en...
läs mer »
Muskelproblem
Hundar och människor är lika när det gäller musklernas uppbyggnad och funktion. De allra flesta vet hur ont det kan göra med en sträckning eller inflammation i en muskel eller hur stel man kan bli efter ansträngning. Det gäller hundar också.
läs mer »
Kantarellsök
Kantarellsök motiverande för både dig och din hund.
läs mer »
Gräsätande hundar
Alla har vi väl upplevt att våra hundar ibland stannar till på promenaden för att tugga i sig gräs. Varför gör hundarna så?
läs mer »
Dags att vaccinera hunden?
Vaccinering är en mycket framgångsrik metod för att skydda människor och djur mot allvarliga infektionssjukdomar.   
läs mer »
Städa - ett sätt att förena nytta med nöje
Det är fullt möjligt för hunden att lära sig att städa. Möjligen begränsas hunden av sin storlek, men det går att anpassa. Marie Hansson ger dig tips...
läs mer »