Vi använder cookies för att spara din kundvagn, val och inställningar på sajten. Genom att fortsätta godkänner du detta.  Mer information
Jag accepterar cookies

Professionell rådgivning

Animail erbjuder produktrådgivning som innebär att du som kund både före och efter köp har du möjlighet att få kostnadsfri rådgivning från några av landets främsta veterinärer. Alla produktfrågor besvaras inom 48 timmar. För att ställa en fråga till våra veterinärer använd frågelådan som du hittar under respektive produkt.

Se alla artiklar! »

Senaste artiklar

Bantning och övervikt hos hund

Denna artikel är till för att hjälpa dig att förstå varför det är viktigt att hunden håller sig i lagom hull och visa hur du lyckas nå målet på ett bra sätt!
läs mer »

Bantning och övervikt hos katt

Denna artikel är till för att hjälpa dig att förstå varför det är viktigt att katten håller sig i lagom hull och visa hur du lyckas nå målet på ett bra sätt!
läs mer »

Kategori 1: Långhår

Inom kattvärlden, exempelvis i kattförbundet SVERAK, i utställnings och avelssammanhang indelas kattraserna i olika kategorier. Inom kategori 1 Långhår ingår perser och exotic. Namnet för kategori 1 är lite vilseledande då exotic är en...
läs mer »

Muskelproblem

Hundar och människor är lika när det gäller musklernas uppbyggnad och funktion. De allra flesta vet hur ont det kan göra med en sträckning eller inflammation i en muskel eller hur stel man kan bli efter ansträngning. Det gäller hundar också.
läs mer »

Kantarellsök

Kantarellsök motiverande för både dig och din hund.
läs mer »

Gräsätande hundar

Alla har vi väl upplevt att våra hundar ibland stannar till på promenaden för att tugga i sig gräs. Varför gör hundarna så?
läs mer »

Dags att vaccinera hunden?

Vaccinering är en mycket framgångsrik metod för att skydda människor och djur mot allvarliga infektionssjukdomar.   
läs mer »

Städa - ett sätt att förena nytta med nöje

Det är fullt möjligt för hunden att lära sig att städa. Möjligen begränsas hunden av sin storlek, men det går att anpassa. Marie Hansson ger dig tips...
läs mer »