Att leva med hund

En eller flera hundar innebär kärlek, sällskap och ansvar till dig och din familj under många år. Det är ett stort beslut att skaffa hund som inte bör tas lättvindigt, det är ditt ansvar att hunden trivs och mår bra. Den behöver uppfostras, rätt foder, stimuleras och mycket kärlek.  Vill du ha två hundar är det att rekommendera att först skaffa en hund och först efter att den är vuxen, socialiserad och tränad funderar på att skaffa ytterligare en hund. Alla djur inte minst hundar verkar ha en avstressande effekt på människor och minska depressioner. Livet blir både rikare och mer innehållsrikt med en hund att dela det med.

Vi vill stå på din och din hunds sida!

Hundar och hundhållning är något vi verkligen brinner för. Vi vill kunna erbjuda dig som hundägare ett så komplett urval som möjligt av foder och tillbehör för hund. Vi söker aktivt upp hundfodermärken för att kontinuerligt utöka vårt sortiment så att du ska kunna välja fritt. Vi är övertygade att du bäst avgör vad som är bäst för dig och din hund utifrån era egna förutsättningar. Vår uppgift är att ha utförligt med produktinformation och jämförelsemöjligheter samt ha produkten i lager. När du sen gjort din beställning levererar vi de produkter du valt till din hund hem till din dörr, oavsett vart i landet du bor.

Genom att publicera olika artiklar belyser vi olika områden om hundar och hundhållning. Vi samarbetar med ett antal kunniga hundexperter som skriver dessa. Veterinär, hundpsykolog, hundtränare och hundrehabilitering är exempel på vad våra hundexperter jobbar med. På så sätt hoppas vi underlätta för dig och din hund!