Vi använder cookies.

010 410 73 70

Harrison’s Pepper Lifetime Coarse

Harrison’s Bird Foods Pepper Lifetime Coarse är en ekologisk fågelmat framtaget av veterinärer och fågelspecialister för att ge din fågel den bästa tänkbara näringen. Mer info

119 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-3 vardagar

Harrison’s Bird Foods Pepper Lifetime Coarse är en ekologisk fågelmat framtaget av veterinärer och fågelspecialister för att ge din fågel den bästa tänkbara näringen.

Pepper Lifetime är en formula som lämpar sig till fåglar som har ett normalt näringsbehov. Den kryddiga smaken ger ökad aptit och gör även fodret lämpligt att använda som godbitar. Rekommenderas även till fåglar som har papillomatosis.

Pelletsstorleken och fodrets innehåll är speciellt anpassat till medelstora och stora fåglar såsom grå jakos, kakaduor, pionuspapegojor, ädelpapegojor, aror och stora parakiter.

Harrison’s Bird Foods är ekologisk* fågelmat framtaget av veterinärer och fågelspecialister för att ge din fågel den bästa tänkbara näringen. Alla råvaror är naturliga och odlas på Harrisons egna odlingar där de är helt fria från besprutningsmedel. Fodret innehåller inte några tillsatta konserverings-, färg- eller smakämnen och är testat för att säkra att de inte innehåller några patogena bakterier, mögel o.s.v. för att garantera en säker konsumtion för fåglar.

Då fodret inte innehåller några konserveringsmedel är det inte lika lång hållbarhetstid jämfört med vanliga foder. Vi kan garantera minst en månad innan bäst-före-datumet på Harrison’s Bird Foods produkter.

*Fodret är ekocertifierat i USA av USDA (United States Department Of Agriculture).

Innehåller

Majs
Korn
Sojabönor
Jordnötter
Solrosfrön
Linser
Gröna ärtor
Rostade havregryn
Ris
Alfalfa
Psyllium
Cayennepeppar
Kalciumkarbonat
montmorillonitlera
Torkad kelp
Vitamin E
havssalt
Solrosolja
naturliga tokoferoler
Lecitin
rosmarinextrakt
Alger
Vitamin A
Vitamin D3
D-alfa tokoferylacetat
Vitamin B12
riboflavin
D-kalciumpantotenat
Niacin
pyridoxinhydroklorid
Biotin
Tiamin mononitrat
Folsyra
zinksulfat
magnesiumsulfat
Kopparsulfat
natriumselenit
kaciumbarbonat
Vegetabilisk olja

Näringsdeklaration

Protein 15%
Fett 5,5%
Växttråd 6,5%
Vatten 10%

Vill du veta mer om Harrison’s Pepper Lifetime Coarse

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner