Vi använder cookies.

010 410 73 70

Harrison’s Neonate Formula

Harrison’s Neonate Formula är en komplett och balansers handmatande formula för nykläckta fågelungar upp till 1-3 veckors ålder. Nykläckta och unga fåglar är i behov av en lättillgänglig källa av vitaminer vilket denna smidiga handmatande formulan erbjuder. Mer info

269 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-3 vardagar

Egenskaper

Harrison’s Neonate Formula har en väl anpassad konsistens för att enkelt aaccepteras av den lilla fågelungen fram tills dess att de kan börja äta ensamma. Neonate Formula är näringsrik kost som erbjuder den lilla fågeln allt den behöver för att växa direkt från kläckningen.

Utfodring

OBS! Det är viktig att rätt foderteknik används för att förhindra skada på fågeln eller inandningen av formeln vilket kan leda till lunginflammation och dödsfall.
Steg 1. Känn försiktigt grödan för att fastställa att den är nästan tom innan du matar.
Steg 2. Använd en flaska och blanda 1 del torr formel till 1-3 delar färskt upphettat dricksvatten till ca. 39 ° C. Undvik mikrovågsugn! Låt svalna till ljummet.
Steg 3. Att mata med en bevattningsspruta är förmodligen den mest universellt framgångsrika tekniken. När man vetter mot fågeln, placera sprutan för att komma in i munhålan från vänster sida av fågelns näbb och rikta den mot höger sida av fågelns hals. Sätt in maten i fågelns mun och, när den sväljer, stänger det normala utfodringsreflexen av luftröret och förhindrar att ämnet suger sig in i lungorna.

Små arter äldre än 21 dagar och stora arter äldre än 7 dagar bör matas Juvenile Hand-feeding Formula.

Användning

  • En handmatningsformula för nykläckta fåglar.

Vill du veta mer om Harrison’s Neonate Formula

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner