Vi använder cookies.

010 410 73 70

Harrison’s Juvenile Handfeeding Formula

Harrison’s Bird Foods Juvenile Hand-Feeding är en ekologisk stödmat framtaget av veterinärer och fågelspecialister för att ge din fågelunge den bästa tänkbara näringen när den behöver handmatas. Mer info

139 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-3 vardagar

Harrison’s Bird Foods Juvenile Hand-Feeding är en ekologisk stödmat framtaget av veterinärer och fågelspecialister för att ge din fågelunge den bästa tänkbara näringen när den behöver handmatas.

Juvenile Hand-Feeding är specifikt framtaget för att ge fågelungar en komplett näring från födseln till avvänjning när de behöver handmatas. Fodret är i pulverform och blandas med vatten.

Harrison’s Bird Foods är ekologisk* fågelmat framtaget av veterinärer och fågelspecialister för att ge din fågel den bästa tänkbara näringen. Alla råvaror är naturliga och odlas på Harrisons egna odlingar där de är helt fria från besprutningsmedel. Fodret innehåller inte några tillsatta konserverings-, färg- eller smakämnen och är testat för att säkra att de inte innehåller några patogena bakterier, mögel o.s.v. för att garantera en säker konsumtion för fåglar.

Då fodret inte innehåller några konserveringsmedel är det inte lika lång hållbarhetstid jämfört med vanliga foder. Vi kan garantera minst en månad innan bäst-före-datumet på Harrison’s Bird Foods produkter.

*Fodret är ekocertifierat i USA av USDA (United States Department Of Agriculture).

Näringsdeklaration

Protein 18%
Fett 11%
Växttråd 4%
Vatten 10%

Vill du veta mer om Harrison’s Juvenile Handfeeding Formula

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner