Vi använder cookies.

010 410 73 70

Harrison’s Bird Bread Mix Hot Pepper

Harrison’s Bird Foods Bird Bread Mix Hot Pepper är ett ekologiskt fågelgodis framtaget av veterinärer och fågelspecialister för att ge din fågel den bästa tänkbara näringen. Mer info

149 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-3 vardagar

Harrison’s Bird Foods Bird Bread Mix Hot Pepper är ett ekologiskt fågelgodis framtaget av veterinärer och fågelspecialister för att ge din fågel den bästa tänkbara näringen.

Bird Bread Mix Hot Pepper är en bakmix som ger ett nyttigt och välsmakande bröd som fåglar kan äta. Blanda mixen med två ägg, ett paket (15 ml) Sunshine Factor eller högkvalitativ vegetabilisk olja och 235 ml vatten och sätt in i ugnen i 25-35 minuter på 175 grader. Om så önskas kan du även blanda i frukt, nötter eller grönsaker i degen. Brödet är så nyttigt att det går att ge som ett kompletteringsfoder till fågeln. Ersätt upp till 30 % av fågelns dagliga foderintag med Bird Bread.

  • Ges som belöning eller mumsigt snacks
  • Ett hälsosamt alternativ för fågelägaren som väljer att laga sin egen fågelmat eller regelbundet ger sina fåglar godsaker.
  • Kan ges vid matbordet till fåglar som gillar att sitta med och äta vid familjemåltiderna.
  • Ges med fördel vid övergång från fröblandning till pelletsdiet.
  • Om fågeln medicineras med ett flytande medel kan man med fördel låta brödbiten suga åt sig detta och på så sätt lättare få i fågeln medicinen.
  • Kan blötas upp och erbjudas som mjuk mat till fåglar som matar sina ungar.


Harrison’s Bird Foods är ekologiskt* och framtaget av veterinärer och fågelspecialister för att ge din fågel den bästa tänkbara näringen. Alla råvaror är naturliga och odlas på Harrisons egna odlingar där de är helt fria från besprutningsmedel. Fodret innehåller inte några tillsatta konserverings-, färg- eller smakämnen och är testat för att säkra att de inte innehåller några patogena bakterier, mögel o.s.v. för att garantera en säker konsumtion för fåglar.

Då Harrison’s inte innehåller några konserveringsmedel är det inte lika lång hållbarhetstid jämfört med vanliga foder. Vi kan garantera minst en månad innan bäst-före-datumet på Harrison’s Bird Foods produkter.

*Fodret är ekocertifierat i USA av USDA (United States Department Of Agriculture).

Näringsdeklaration

Protein 14%
Fett 9%
Växttråd 5%
Vatten 10%

Vill du veta mer om Harrison’s Bird Bread Mix Hot Pepper

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner