Vi använder cookies.

010 410 73 70

Feliway Classic Refillflaska

Refill som räcker i en månad till Feliway Doftavgivare som fungerar lugnande för den stressade eller rädda katten. Mer info

219 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Feliway förbättras! Med ny teknologi och design har Feliway blivit ännu bättre. En refill räcker i en månad (48 ml). Observera att den nya modellen av doftavgivare och refiller inte är komplatibla med den äldre modellen. 

Refill till Feliway Doftavgivare. Påfyllningen med 48 ml räcker i ca en månad. Själva doftavgivaren behöver du endast byta ut efter 5-6 månader.

Doftavgivaren gör katten lugn och trygg i sin hemmiljö. Trygghetskänslan får katten att reagera mindre på okända saker och i nya situationer som kan orsaka stress. Feliway kan med fördel användas vid följande situationer:

  • Förhindra urinmarkering
  • Förhindra vertikala klösningar
  • Förbättra relationen mellan katter
  • Underlätta anpassningen till förändringar i kattens närmiljö
  • Den oroliga gamla katten
  • Nytt hem för kattungen

Placera doftavgivaren i ett eluttag i det rum katten eller katterna vistas mest. Avgivaren ska sitta luftigt (ej bakom gardin eller under bord/hylla) med 50 cm fritt utrymme på vardera sida. En doftavgivare täcker ca 50-70 kvm och varar i ungefär 4 veckor. En förpackning innehåller en avgivare med 48 ml. Avgivaren kan återanvändas 5 gånger. 

Feliway innehåller syntetiskt framställda feromoner som motsvarar det lugnande feromonet som katten avger från ansiktet när de stryker kinden från hakan till örat mot ett föremål. Doftsignaler i form av feromoner är ett viktigt redskap i kattens kommunikation med sin omgivning. Feliway hjälper katten att känna ett lugn och välbefinnande i annars jobbiga situationer.

Feliway rekommenderas till både vuxna katter och kattungar i alla tänkbara situationer som kan göra katten rädd, stressad eller osäker. Produkterna är fördelaktiga när katten ska vistas i nya miljöer så som kattpensionat eller ett nytt hus, för att förbättra relationen mellan familjens katter eller vid vanligen stressrelaterade problem som exempelvis urinmarkering.


Komplettera gärna doftavgivaren med fler produkter från Feliway, du hittar alla här: Feliway - Lugnande för katt

Vill du veta mer om Feliway Classic Refillflaska

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner