Vi använder cookies.

010 410 73 70

Feel Active Kylväst

Perfekt när du är ute med din hund under varma sommardagar, då den minskar risken för överhettning. För att ytterligare svalka hunden så är västens ryggdel gjord i ett sol- och värmereflekterande material. Mer info

249 kr
Tillfälligt slut. Ring eller maila oss för mer info!

Egenskaper

Feel Active Kylväst är perfekt när du är ute med din hund under varma sommardagar, då den minskar risken för överhettning.

För att använda kylvästen blöter du bara ner den och sedan kramar du ur vattnet. Då den svalkande delen av västen sitter på bröstet, nära hjärtat så sprider sig kyleffekten med hjälp av blodcirkulation till resten av hundens kropp.

För att ytterligare svalka hunden så är västens ryggdel gjord i ett sol- och värmereflekterande material.

Kylvästen kan användas under tävling, då den inte täcker hundens stora muskelgrupper.

Observera att även om kylvästen minskar risken för överhettning, så måste man fortfarande hålla sin hund under uppsyn när man befinner sig i sol och värme.

Användning

  • En svalkande kylväst för hundar.
  • Med ryggdel i sol- och värmereflekterande material.
  • Blöt västen rikligt för att aktivera den

I den här videon visar vi hur du använder Feel Active kylväst för att hålla din hund sval. Till vår hjälp har vi kontorshunden Svea som poserar vant!

Storlek Rygglängd Halsomkrets
XS 20 cm 30 cm
S 30 cm 37 cm
M 40 cm 44 cm
L 50 cm 52 cm
XL 60 cm 59 cm

Vill du veta mer om Feel Active Kylväst

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner