Vi använder cookies.

010 410 73 70

Cystease

Cystease, det är ett kosttillskott som förebygger och motverkar idiopatisk cystit, urinvägsproblem hos kattter. Mer info

315 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar
Urinvägsproblem hos katt kan vara ett problem i många avseenden, bland annat hittas ingen grundorsak till inflammationen i urinvägarna. Forskning visar ett bristande samarbete mellan nerver i urinblåsan och de skyddande glukosaminoglykaner som klär urinvägarna. Glukosaminoglykanlagret ska förhindra mikroorganismer och kristaller att fastna i urinvägarnas vägg. Katter med urinvägsproblem har det visat sig att dem har en lägre koncentration glukosaminoglykan i urinen samt en ökad genomsläpplighet i urinblåsans vägg. Cystease innehåller en form av glukosamin – N-Acetyl-D-glukosamin- som verkar positivt för katter med nedre urinvägsproblem eller inflammation. Koncentrationen glukosamin i urinen höjs och bygger upp det skyddande lagret i urinblåsans slemhinna.

Innehåller

N-Acetyl D Glukosamin 125 mg
Råprotein 0,1 %
Råfett 2,0 %
Fibrer 0,1 %
Aska 2,0 %
Vattenhalt 5,0 %

Vill du veta mer om Cystease

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner