Vi använder cookies.

010 410 73 70

Canagan Cat Multipack

Canagan Cat Multipack är ett perfekt mixpack av goda rätter för din katt. Varva mellan 4 goda är en trevlig rätter med kyckling; Kyckling&Lax; Kyckling&Anka samt Kyckling&Kalkon. Mer info

119 kr
Tillfälligt slut. Ring eller maila oss för mer info!
Canagans högkvalitativa spannmålsfria kattmatsserie är anpassad till alla livsstadier med ett fokus på den naturliga carnivoren. Med recept med hög kötthalt och lokala råvaror finner ni i Canagan en väl avvägd balans mellan det vilda arvet och nutid. Canagan Cat Multipack är ett våtfoder-mix-pack.

Finns i smakerna:

-kyckling

-Kyckling&Lax

-Kyckling&Anka

-Kyckling&Kalkon

Med en den höga kötthalten, låg halt kolhydrater och uppbalanserat med goda grönsaker tillfredställer detta helfoder kattens dagliga utfodringsbehov. Scottish Salmon innehåller väl avvägda halter av Omega 3 och 6, detta bidrar till en frisk hud, päls och starka leder.

Ringblomma, kamomill och transbär är tillsatt för att ytterligare bidra till ett starkt och motståndskraftigt immunförsvar och friska urinvägar.

Vill du veta mer om Canagan Cat Multipack

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner