Vi använder cookies.

010 410 73 70

Canagan Cat Free-Range Chicken

Canagan Cat Free-Range Chicken är ett spannmålsfritt vuxenfoder till katt med mer än 65% kött däribland kött från frigående höns. Mer info

229 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar
Canagans högkvalitativa och spannmålsfri kattmatsserie är anpassad till alla livsstadier med ett fokus på den naturliga carnivoren.

Med recept med hög kötthalt och lokala råvaror finner ni i Canagan en väl avvägd balans mellan det vilda arvet och nutid. Free-Run Chicken är ett foder som är en favorit även bland de kräsna och passar majoriteten av katter.

Med den höga kötthalten, låg halt kolhydrater och uppbalanserat med goda grönsaker tillfredställer detta helfoder kattens dagliga utfodringsbehov. Free-Run Chicken innehåller väl avvägda halter av Omega 3 och 6, detta bidrar till en frisk hud, vacker päls och starka leder. Ringblomma, kamomill och tranbär är tillsatt för att ytterligare bidra till ett starkt och motståndskraftigt immunförsvar samt friska urinvägar.

Vill du veta mer om Canagan Cat Free-Range Chicken

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner